Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Χταπόδι – αετός: Το viral βίντεο που “αγριεύει” το διαδίκτυο
ΚΟΣΜΟΣ

Χταπόδι – αετός: Το viral βίντεο που “αγριεύει” το διαδίκτυο

Χταπόδι - αετός: Το μεγάλο χταπόδι τεσσάρων κιλών και μήκος ενάμισι μέτρο και πλέον άρπαξε με τα πλοκάμια του τον αετό και προσπαθούσε να τον βυθίσει ώστε να τον πνίξει.

Χταπόδι – αετός: Viral έχει γίνει βίντεο με τη διάσωση ενός αετού από τα πλοκάμια χταποδιού. Ομάδα ψαράδων άκουσαν κραυγές από το νερό και προς έκπληξή τους διαπίστωσαν πως προέρχονταν από έναν αετό που είχε πιαστεί στα πλοκάμια ενός χταποδιού. Εικάζεται πως ο αετός θέλοντας να φάει το χταπόδι, βούτηξε στο νερό για να το πιάσει. Η κατάσταση δεν εξελίχθηκε όπως περίμενε, καθώς το χταπόδι αντιστάθηκε και έπιασε τον αετό.

«Στην αρχή απλώς παρακολουθούσαμε και δεν ξέραμε αν έπρεπε να παρέμβουμε, επειδή καταλαβαίνετε πρόκειται για την Μητέρα Φύση», είπε ένας από τους ψαράδες. Οι ψαράδες βλέποντας πως ο αετός θα πνιγόταν, αποφάσισαν να επέμβουν και τράβηξαν το χταπόδι προς τη βάρκα τους, χαλαρώνοντας τα πλοκάμια του, προκειμένου να αφήσει τον αετό. «Αυτό έδωσε στον αετό τον χρόνο που χρειαζόταν για να ελευθερωθεί και να κολυμπήσει στην ακτή» περιγράφει ο John Ilett στο CBS. Το αρπακτικό χρειάστηκε περίπου δέκα λεπτά για να ανασυγκροτηθεί και να πετάξει μακριά. «Εν τέλει έμειναν και τα δύο ζώα ζωντανά και ακολούθησε το καθένα τον δρόμο τους», ανέφερε.

Δείτε το βίντεο:
Δείτε ακόμη

Viral: Χταπόδι ονειρεύεται και αλλάζει… χρώματα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις