Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τσαντάκηδες Αθήνα: Αυτοί είναι οι δράστες που χτυπούσαν γυναίκες στην Αττική
ΕΛΛΑΔΑ

Τσαντάκηδες Αθήνα: Αυτοί είναι οι δράστες που χτυπούσαν γυναίκες στην Αττική

Τσαντάκηδες Αθήνα: Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη.

Τσαντάκηδες Αθήνα: Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία των τσαντάκηδων, ύστερα από Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Παράλληλα δημοσιεύονται οι φωτογραφίες και οι αριθμοί των πινακίδων κυκλοφορίας των Ι.Χ. μοτοσυκλετών που χρησιμοποιούσαν για να χτυπούν τα θύματά τους την ώρα που περπατούσαν στον δρόμο. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις σε βάρος και άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6875210 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

Αλέξανδρο Τσιριγώτη του Διονυσίου και της Γεωργίας, γεννηθέντα την 11-2-1979 στην Αθήνα

Σπύρο Γκίκα του Θωμά και της Θοδώρας, γεννηθέντα την 31-5-1990 στην Αλβανία

Δείτε ακόμη

Συνελήφθη Ο Ληστής Των Rolex

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις