Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες»: Ο «Κυριάκος» για τον ρόλο και το… κλαρίνο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες»: Ο «Κυριάκος» για τον ρόλο και το… κλαρίνο

«Άγριες Μέλισσες»: Ο ηθοποιός, μιλώντας στη κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του Ant1 και εξομολογήθηκε το πώς βρέθηκε στη σειρά και ανέλαβε τον συγκεκριμένο ρόλο.

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, πρωταγωνιστεί στη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» όπου υποδύεται τον «Κυριάκο» και με το κλαρίνο του ξεσηκώνει το Διαφάνι. Ο ηθοποιός, μιλώντας στη κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του Ant1 και εξομολογήθηκε το πώς βρέθηκε στη σειρά και ανέλαβε τον συγκεκριμένο ρόλο. «Από σπόντα ήρθαν στη ζωή μου οι Άγριες Μέλισσες. Ένας συνάδελφος και φίλος με τον οποίο παίζαμε σε μία παράσταση, μου λέει κάνουν κάστινγκ για μια σειρά κι έδωσα το όνομά σου. Στο πρώτο κάστινγκ εξεπλάγην με τον ομάδα. Με ρώτησαν “το φυσάς το κλαρίνο”; Δεν ξέρω ούτε να το πιάνω το κλαρίνο» ανέφερε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Έχει όμως κοινά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής με τον ρόλο που υποδύεται; «Δεν έχω κοινά με τον Κυριάκο, περισσότερο διαφορές έχω. Περιμένω παιδάκι σε λίγο καιρό και έχω τρομερό άγχος. Σίγουρα στον γάμο μας θα φέρουμε κλαρίνα και βιολιά από τον Τύρναβο» ανέφερε και πρόσθεσε: «Έρχονται και μου βάζουν χέρι για την Ουρανία. Ο Κυριάκος και η Ουρανία παλεύουν για παιδάκι, για να δούμε. Εμένα το Διαφάνι μου βγάζει περισσότερο κηδεία και κακό. Αγαπημένο γλυκό στο Διαφάνι είναι τα κόλλυβα».

«Άγριες Μέλισσες»: Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη του ηθοποιού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις