Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Στολισμός Μαξίμου: Μητσοτάκης, Μαρέβα και παιδιά της Κιβωτού, στόλισαν το δέντρο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στολισμός Μαξίμου: Μητσοτάκης, Μαρέβα και παιδιά της Κιβωτού, στόλισαν το δέντρο

Στολισμός Μαξίμου: Το χριστουγεννιάτικο δένδρο του Μεγάρου Μαξίμου, μαζί με παιδιά που υποστηρίζονται από την «Κιβωτό του Κόσμου», στόλισαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα.

Στολισμός Μαξίμου: Στόλισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Μαξίμου. Μάλιστα το χριστουγεννιάτικο δένδρο του Μεγάρου Μαξίμου στολίστηκε μαζί με παιδιά που υποστηρίζονται από την «Κιβωτό του Κόσμου». Μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που στο παρελθόν έχει επισκεφτεί την «Κιβωτό», τα παιδιά στο Μαξίμου υποδέχτηκε και η σύζυγος του Πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόβσκι Μητσοτάκη. Τα παιδιά ζωγράφισαν και χρωμάτισαν στολίδια, τα οποία κρέμασαν στο δέντρο μαζί με τον πρωθυπουργό, ενώ στη συνέχεια έλαβαν δώρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με τα παιδιά για τα ενδιαφέροντά τους, συνεχάρη το προσωπικό της «Κιβωτού» για το έργο του και εξέφρασε την στήριξή του στον τηλεμαραθώνιο αγάπης που διοργανώνει η «Κιβωτός» τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου. Eκτός από τα παιδιά στο Μαξίμου σήμερα βρέθηκε και ο σκύλος του Κυριάκου Μητσοτάκη. τα παιδιά ξετρελάθηκαν και έπαιξαν μαζί του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις