Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Συσσοβίτης: Τα παράπονα του ηθοποιού για την αντιμετώπισή του από τον χώρο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Συσσοβίτης: Τα παράπονα του ηθοποιού για την αντιμετώπισή του από τον χώρο

Συσσοβίτης: Ο Αλέκος Συσσοβίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και εξέφρασε το παράπονό του σε ότι έχει να κάνει με την αντιμετώπιση που έχει δεχθεί στους χώρους του ελληνικού κινηματογράφου.

Συσσοβίτης: Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου την Πέμπτη 13/12. Μεταξύ άλλων, ο Αλέκος Συσσοβίτης έκανε αποκαλύψεις για την αντιμετώπισή του από την εγχώρια ελληνική βιομηχανία του κινηματογράφου. Ανέφερε ότι αυτό επηρέασε σημαντικά την καριέρα του και του έμεινε “το παράπονο”. «Μετά από το “Είσαι το ταίρι μου” τέλος… Δεν έχει ξαναχτυπήσει το τηλέφωνο να μου πουν, έλα να παίξεις σε μια ταινία», παραδέχθηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1. «Καταλαβαίνω ότι είναι μια κάστα που δουλεύει με συγκεκριμένους ηθοποιούς και βλέπω ότι επαναλαμβάνουν τους ίδιους ηθοποιούς. Καλά κάνουν εάν αυτό γουστάρουν. Κανένα πρόβλημα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον θυμό που ο ίδιος νιώθει για αυτό, ο ηθοποιός σημείωσε: «Βεβαίως και με θύμωσε γιατί λατρεύω το σινεμά. Δεν κατάλαβα και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ένας άνθρωπος, επειδή έχει κάνει μια μεγάλη επιτυχία, να χαρακτηρίζεται ως τηλεοπτικός ηθοποιός και άρα να μην έχει θέση στον κινηματογράφο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω». «Κάποια στιγμή αποδέχθηκα και εγώ αυτό το άγνωστο. Αποδέχομαι τα ερωτηματικά. Δεν χρειάζεται να έχω απαντήσεις σε όλα τα θέματα. Για κάποιο λόγο το σινεμά με σνομπάρει εφόσον έτσι είναι, ας είναι. Στο θέατρο δεν συμβαίνει γιατί δουλεύω συνέχεια, πυρετωδώς», ανέφερε ο Αλέκος Συσσοβίτης. Επίσης, ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως θεωρεί λάθος την εξέλιξη που είχε ο ήρωας που ερμήνευε στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του Mega, “Είσαι το ταίρι μου”.

Συσσοβίτης: Το παράπονο και οι αποκαλύψεις του ηθοποιού

Συσσοβίτης: Ποιός είναι ο 55χρονος ηθοποιός

Ο πατέρας του είχε καταγωγή από την Άρτα και η μητέρα του ποντιακής καταγωγής από την Κοζάνη. Πήγε σε μια τεχνική σχολή και σε ηλικία 17 ετών βρέθηκε στη Μύκονο, όπου ασχολήθηκε με διάφορα επαγγέλματα. Ασχολήθηκε με το μόντελινγκ για 2 χρόνια, ενώ στις αρχές και μέσα της δεκαετίας του ’90 στράφηκε στην ηθοποιία, μετά από μια συγκυρία και τη συμμετοχή του για πρώτη φορά στον κινηματογράφο στην ταινία “Ελεύθερη κατάδυση” του Γιώργου Πανουσόπουλου το 1995, με συμπρωταγωνίστριες τη Βαλέρια Χριστοδουλίδου και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, με την οποία είχε εκείνη την περίοδο σχέση. Το 1999 Συνεργάστηκε με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος σε δυο παραστάσεις κατά το χρονικό διάστημα 2006-2008. Κατοικεί στην Αθήνα, κοντά στο Πολεμικό Μουσείο. Είναι συνιδιοκτήτης του πολυχώρου “Faust”.

συσσοβίτης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις