Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

09

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γουάινσταϊν συμβιβασμός: Αποσύρεται ένα από τα θύματα του παραγωγού
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γουάινσταϊν συμβιβασμός: Αποσύρεται ένα από τα θύματα του παραγωγού

Γουάινσταϊν συμβιβασμός: Τουλάχιστον ένα από τα θύματά του δεν έκανε δεκτό τον συμβιβασμό.

Γουάινσταϊν συμβιβασμός: Την απόσυρση μιας εκ των θυμάτων του παραγωγού του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν από τον συμβιβασμό ύψους 25 εκατ. δολαρίων στον οποίο φέρεται να ήρθε ο διάσημος παραγωγός προκειμένου να αποφύγει τη δίκη αλλά και την αποδοχή της ενοχής του, ανακοίνωσε ο δικηγόρος της. Όπως ανακοίνωσε ο Τόμας Τζιούφρα, ο οποίος εκπροσωπεί την ηθοποιό Αλεξάντρα Κανόσα ο συμβιβασμός ήταν άδικος και σχεδιασμένος να ασκήσει πίεση στην πελάτισσά του προκειμένου να την αποδεχτεί. Σύμφωνα με τον ίδιο η πελάτισσά του, θα εισέπραττε μόλις 500.000 δολάρια από τον συμβιβασμό προσθέτοντας με νόημα ότι τα χρήματα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη νομική υπεράσπιση του Γουάινσταϊν.

Ο Τζιούφρα άσκησε κριτική και στην εισαγγελέα της Νέας Υόρκη λέγοντας ότι «βασικά εργάστηκε για τον Χάρβεϊ» με το να στηρίξει τον συμβιβασμό. Υπενθύμισε μάλιστα ότι ο προκάτοχός της είχε ασκήσει δίωξη κατά του Γουάινσταϊν. «Σε κάθε περίπτωση η εισαγγελέας παραμένει δεσμευμένη στο να διασφαλίσει το καλύτερο αποτέλεσμα για τα θύματα. Το γραφείο μας θα δώσει μάχη προκειμένου να διασφαλίσει ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη στα θύματα του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν» ήταν η απάντηση σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο της εισαγγελέως.

Γουάινσταϊν συμβιβασμός: Ο Τζιούφρα άσκησε κριτική και στην εισαγγελέα της Νέας Υόρκη

25 εκατ. δολάρια τα θύματα

Σύμφωνα με όσες πληροφορίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Χάρβεϊο Γουάινσταϊν ήρθε σε συμφωνία με τις περίπου 30 ηθοποιούς και πρώην υπαλλήλους του, που τον έχουν μηνύσει, ώστε να μην προχωρήσουν σε δίκη, αλλά να λήξει η υπόθεση εδώ. Τα θύματα θα λάβουν συνολικά 25 εκατ. δολάρια, τα οποία θα κατατεθούν από ασφαλιστικές εταιρείες της Weinstein Company, που ανήκει στον Γουάινσταϊν, κι έτσι ο ίδιος ο παραγωγός δεν θα πληρώσει, στην πράξη, κανένα από τα θύματά του.

Ο δικηγόρος του αναφέρει πως ο παραγωγός χρειάζεται χειρουργείο στην πλάτη
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις