Κασιμάτη ανάρτηση: Ο Πολάκης… παίρνει θέση για το “μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασιμάτη ανάρτηση: Ο Πολάκης… παίρνει θέση για το “μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κασιμάτη ανάρτηση: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τη στήριξή του στη Νίνα Κασιμάτη και απάντησε στη Νέα Δημοκρατία.

13.12.2019 | 09:07

Κασιμάτη ανάρτηση: Θέση σε όσα γράφονται και ακούγονται από την Τετάρτη σχετικά με τη φράση «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι», που χρησιμοποίησε σε ανάρτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, πήρε ο Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τη στήριξή του στην κ. Κασιμάτη και απάντησε στη Νέα Δημοκρατία που ζήτησε την αποπομπή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, ζητώντας με τη σειρά, την απομάκρυνση του Χρυσοχοΐδη!

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Σιγά μη διώξουμε τη Νινα Κασιμάτη!! Διώξτε το Χρυσοχοΐδη πρωτα που εχει αφήσει λυτούς τους ακροδεξιούς και Χρυσαυγίτες που ενδημουν μεσα στα Σωματα Ασφαλειας και τωρα δεν νιώθουν «ευνουχισμένοι» και ξανακουβεντιαζουμε».

Στον Άρειο Πάγο συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ

Aντιπροσωπεία συνδικαλιστών της ΕΛΑΣ, συνοδευόμενη από τους δικηγόρους Βασίλη Καπερνάρο και Εβίτα Βαρελά, επισκέφτηκαν τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλειο Πλιώτα προκειμένου να τον ενημερώσουν για τις δηλώσεις της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνας Κασιμάτη, σε βάρος των αστυνομικών. Ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος τόνισε πως για πρώτη φορά βουλευτής καταφέρεται κατά των αστυνομικών ενώ έκανε έκκληση στον αρχηγό της ΕΛΑΣ να ζητήσει γνωμοδότηση από αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να πάψει να θεωρείται ότι δεν έχει δόλο όποιος εξυβρίζει χρησιμοποιώντας γενικές εκφράσεις. Από την πλευρά της η Εβίτα Βαρελά έκανε λόγο για δήλωση στοχοποίησης του σώματος της ελληνικής αστυνομίας με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Κασιμάτη ανάρτηση: Η ανακοίνωση της ΝΔ

Το θέμα προέκυψε όταν η βουλευτής της Β Πειραιά συμπεριέλαβε το γνωστό σύνθημα σε χιουμοριστική ανάρτηση για άσχετο θέμα. Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί έκαναν οργισμένες δηλώσεις, ενώ σε ανακοίνωσή της η ΝΔ ανέφερε: «Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έγραψε το σύνθημα “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”. Η ενέργεια αυτή αποτελεί προσβολή όχι μόνο για την Αστυνομία αλλά και για τη Δημοκρατία. Περιμέναμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει τη δημοκρατική ευαισθησία και να την αποδοκιμάσει. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να αποπέμψει την κ. Κασιμάτη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ».

Exit mobile version