Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2 Κάτια: Ο σύντροφός της και το «κάρφωμα» στην παραγωγή
LIFESTYLE

GNTM 2 Κάτια: Ο σύντροφός της και το «κάρφωμα» στην παραγωγή

GNTM 2 Κάτια: Ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο του GNTM μίλησε για πρώτη φορά για την σχέση τους και την εικόνα της.

GNTM 2 Κάτια: Για την προσωπικότητα της συντρόφου του, όπως φαίνεται μέσα από το ριάλιτι μόδας GNTM μίλησε σε εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο. Ακόμη, μίλησε και για την προσωπική τους ζωή. Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Χαλβατζής ρωτήθηκε αν σκέφτεται τον γάμο, απαντώντας χαρακτηριστικά: “Ο γάμος είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για κάθε σχέση, αλλά μέχρι να φτάσεις εκεί πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος για τον άλλο. Πάνω από όλα πρέπει να έχεις τα μυαλά μέσα στο κεφάλι σου, πράγμα που δεν ισχύει για κανέναν από τους δύο μας”. Αναφερόμενος στα σχέδια που έχει όταν η σύντροφος του βγει από το παιχνίδι, είπε πως θα ήθελε να φύγουν μακριά από όλα αυτά για ένα χρονικό διάστημα. Ωστόσο, αυτό είναι ένα όνειρο, όπως είπε χαρακτηριστικά, που δεν συμπίπτει με τα πρέπει της χρονικής στιγμής.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο “κόψιμο και ράψιμο” της παραγωγής για την εικόνα της Κάτιας. «Στο GNTM βλέπουμε αποσπάσματα κομμένα και ραμμένα από την παραγωγή γιατί θεωρούν ότι έτσι θα είναι ευκολότερο να πουληθεί το προϊον τους. Κανένας δεν παίρνει αυτό που αξίζει και ως επί το πλείστων αδικούμαστε. Άρα θα πω ότι αδικείται επειδή ο κόσμος εισπράττει μια στοχευμένη εικόνα και όχι μια πλήρης και αντικειμενική. Θα κερδίσει γιατί έχει αντικειμενικά όλο το πακέτο όσον αφορά τα θέλω του παιχνιδιού. Δίκαιο λοιπόν θα ήταν να κερδίσει το καλύτερο μοντέλο και όχι αυτό που μας πλασάρουν ταυτόχρονα για τις ανάγκες του ριάλιτι. Αν δεν ήταν στον τελικό η Κάτια και έπρεπε να σου πω μία, θα διάλεγα την Εμμανουέλα. Θεωρώ ότι επαγγελματικά θα τα καταφέρει και ας αποχώρησε από το GNTM», είπε χαρακτηριστικά.

GNTM 2 Κάτια: Το απόσπασμα με τις δηλώσεις του Γιάννη Χαλβατζή

GNTM 2 Κάτια:  Με τον σύντροφό της βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Τα γυρίσματα του “Greece Next Top Model” έχουν ολοκληρωθεί και οι παίκτριες έχουν επιστρέψει στην καθημερινή τους ρουτίνα. Τις προηγούμενες ημέρες ο φωτογραφικός φακός του “YouWeekly” εντόπισε την Κάτια Ταραμπάνκο στο κέντρο της Αθήνας να κρατιέται χέρι-χέρι με τον σύντροφο της, Γιάννη Χαλβατζή. Ο σύντροφος του μοντέλου είναι γνωστός επιχειρηματίας από τη Χαλκίδα, διατηρεί μαγαζιά στην πρωτεύουσα του νομού Ευβοίας αλλά και στη Μύκονο μαζί με τους γονείς του.

GNTM 2 Κάτια GNTM 2 Κάτια
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις