Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2 Αποχώρηση (12/12): Αυτή η παίκτρια έφυγε χτες Πέμπτη
LIFESTYLE

GNTM 2 Αποχώρηση (12/12): Αυτή η παίκτρια έφυγε χτες Πέμπτη

GNTM 2 Αποχώρηση (12/12): Οι παίκτριες του GNTM όλο και λιγοστεύουν καθώς αυτή η παίκτρια έφυγε χτες από το ριάλιτι μοντέλων.

GNTM 2 Αποχώρηση (12/12): Ο κλοιός στενεύει για τα κορίτσια του GNTM και πλέον θα συνεχίσουν στον διαγωνισμό μόνο οι 5 καλύτερες. Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε ότι οι παίκτριες που θα συνεχίσουν θα πάνε ταξίδι στην πρωτεύουσα της Μόδας, το Μιλάνο. Η παίκτρια που δεν τα κατάφερε, η Άννα Χατζή, λύγισε όταν άκουσε ότι εκείνη που θα συνεχίσει στον διαγωνισμό θα είναι η Χαρά Παππά και όχι εκείνη. Τα κλάματα της Άννας ξεκίνησαν πριν μάθει για την αποχώρηση, από το πλατώ. Οι κριτές είχαν να πουν καλά λόγια για τις φωτογραφίες όλων των κοριτσιών εκτός από της Άννας, που ήταν μέτρια. Αν και ο μέλος των FF είχε σε προηγούμενα επεισόδια διαφορές με τις υπόλοιπες παίκτριες, αυτή τη φορά όλες προσπάθησαν να την παρηγορήσουν. Πολλές μάλιστα, ανέφεραν ότι η γνώμη τους για την 19χρονη έχει αλλάξει τις τελευταίες εβδομάδες.

Η Άννα Χατζή ανέφερε ότι ήταν από τις χειρότερες στιγμές αυτή που αναγκάζεται να αποχωρήσει από το παιχνίδι, καθώς είχε φτάσει πολύ κοντά στον στόχο της. Ακόμη δήλωσε ότι ήθελε να πάει πολύ στο Μιλάνο με τις υπόλοιπες. Είναι ειρωνικό ότι την φορά που η Άννα Χατζή έφυγε με την λιγότερη κακή της φωτογραφία. Είχε βρεθεί προτεινόμενη πάρα πολλές φορές, περισσότερες από κάθε άλλη παίκτρια. Χαρακτήρισε την στιγμή πολύ στενάχωρη. Τέλος, τόνισε και η ίδια ότι σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού είχε έρθει πιο κοντά με τις υπόλοιπες παίκτριες.

GNTM 2 Αποχώρηση (12/12): Η αντίδραση της Άννας Χατζή στο άκουσμα της αποχώρησής της

GNTM 2 Αποχώρηση (12/12): Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Χατζή μετά την αποχωρησή της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις