Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εργατικό δυστύχημα Μηλίνα: Νεκρός ο 23χρονος – Έπεσε πέτρα στο κεφάλι του
ΕΛΛΑΔΑ

Εργατικό δυστύχημα Μηλίνα: Νεκρός ο 23χρονος – Έπεσε πέτρα στο κεφάλι του

Εργατικό δυστύχημα Μηλίνα: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άντρας δέχτηκε πέτρα στο κεφάλι, η οποία έκοψε επί τόπου το νήμα της ζωής του.

Εργατικό δυστύχημα Μηλίνα: Την τελευταία του πνοή άφησε την Παρασκευή στα λατομεία της Μηλίνας, κατά τη διάρκεια εργασιών, ένας 23χρονος αλλοδαπός. Το δυστύχημα έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, οι οποίες διερευνούνται από τους Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ο νεαρός άντρας δέχτηκε πέτρα στο κεφάλι, η οποία έκοψε επί τόπου το νήμα της ζωής του. Στο σημείο έσπευσε για να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατό του.

Επιπλέον, εργατικό δυστύχημα είχε σημειωθεί σε εργοστάσιο. Λίγες μέρες πριν, ο άτυχος οικογενειάρχης ήταν το 6ο θύμα από το 2009 και το 78ο από την ημέρα λειτουργίας της εταιρείας. Οι εργαζόμενοι απεργούσαν προκειμένου να δώσουν το «παρών» στην κηδεία του. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, πριν λίγο καιρό ο 55χρονος που σκοτώθηκε, είχε τραυματιστεί και πάλι και μάλιστα είχε υποστεί εγκαύματα.

Εργατικό δυστύχημα Μηλίνα: «Μικροατυχήματα συμβαίνουν καθημερινά» ανέφερε ο γραμματέας των εργαζομένων

Ο γενικός γραμματέας των εργαζομένων, κ. Καζάς, μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι «μικροατυχήματα συμβαίνουν καθημερινά, αλλά το ζήτημα είναι ότι δεν υπάρχει συντήρηση» των μηχανημάτων. Από την άλλη, ο πρόεδρος των εργαζομένων, κ. Κορετζέλος επιβεβαίωσε ότι ο 55χρονος ήταν το τρίτο θύμα μέσα στους τελευταίους μήνες και είπε ότι από τη στιγμή που ακόμα δεν υπάρχει πόρισμα για να γνωρίζουν τα αίτια, δεν μπορεί και να βγει κάποιο συμπέρασμα για το ποιος φταίει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις