Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επιθέσεις Καισαριανή: Αντιεξουσιαστές βανδάλισαν τρία καταστήματα
ΕΛΛΑΔΑ

Επιθέσεις Καισαριανή: Αντιεξουσιαστές βανδάλισαν τρία καταστήματα

Επιθέσεις Καισαριανή: Επιθέσεις σε δύο τράπεζες και ένα κατάστημα σημειώθηκαν γύρω στις 02.40 τα ξημερώματα, κατά μήκος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή.

Επιθέσεις Καισαριανή: Μπαράζ επιθέσεων με μεγάλες καταστροφές σε δύο υποκατάστηματα τραπεζών και μια καφετέρια εξαπέλυσε τα ξημερώματα της Παρασκευής 13/12 στην Καισαριανή ομάδα αντιεξουσιαστών. Οι τρεις επιθέσεις τη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως πραγματοποιήθηκαν αργά το βράδυ στις 2:40. Με βαριοπούλες στα χέρια οι περίπου 10 άγνωστοι έσπασαν τις τζαμαρίες των δύο τραπεζών και της καφετέριας που βρίσκονται σε απόσταση λίγων μέτρων μεταξύ τους.

Προκάλεσαν ζημιές στους υαλοπίνακες των τραπεζών και του καταστήματος , ενώ προσπάθησαν να πυρπολήσουν τα ΑΤΜ. Ειδικά στις τράπεζες οι άγνωστοι πέταξαν και βόμβες μολότοφ προκειμένου να καταστρέψουν και τα ΑΤΜ. Στο κατάστημα, που αποτελεί καφετέρια, χρησμοποίησαν έυφλεκτο υγρό. Οι υπεύθυνοι για τις επιθέσεις στην Καισαριανή πέταξαν και τρικάκια. Σε αυτά εξηγούσαν ότι οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν ως αντίδραση στην εκκένωση καταλήψεων στην Αττική. Ακόμη, τα φυλλάδια έκαναν λόγο για συμπαράσταση στον λαό της Χιλής που αυτόν τον καιρό πραγματοποιεί κινητοποιήσεις. Δεν υπήρξαν προσαγωγές ή συλλήψεις από την αστυνομία.

επιθέσεις καισαριανή
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις