Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άγιο όρος ατύχημα: Προσκυνητής βούτηξε στο κενό
ΕΛΛΑΔΑ

Άγιο όρος ατύχημα: Προσκυνητής βούτηξε στο κενό

Άγιο όρος ατύχημα: Το 28χρονο θύμα, ήταν φιλοξενούμενος στην Σκήτη του Τιμίου Προδρόμου, όπου εγκαταβιούν μοναχοί ρουμανικής καταγωγής.

Άγιο όρος ατύχημαΜία απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε την Πέμπτη στο Άγιον Όρος όταν ένας νεαρός βρέθηκε νεκρός στο προαύλιο του Σπηλαίου Αγίου Αθανασίου στο Άγιον Όρος. Το άψυχο σώμα του 28χρονου άντρα, Ρουμανικής καταγωγής, εντοπίστηκε γύρω στις 12 χθες το μεσημέρι από μοναχό της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας στον περίβολο του Σπηλαίου Αγίου Αθανασίου. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε πέσει στο κενό από μεγάλο ύψος αλλά μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για δυστύχημα ή αν ο νεαρός αυτοκτόνησε. Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν πως στα χέρια του κρατούσε μία εικόνα της Παναγίας. Η σορός του θα μεταφερθεί σήμερα στην ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης, προκειμένου να γίνει νεκροψία/νεκροτομή ώστε να δοθεί μία ξεκάθαρη πλέον εικόνα για τα ακριβή αίτια του τραγικού περιστατικού.

Το 28χρονο θύμα, ήταν φιλοξενούμενος στην Σκήτη του Τιμίου Προδρόμου, όπου εγκαταβιούν μοναχοί ρουμανικής καταγωγής και το πρωί της 11ης Δεκεμβρίου χάθηκαν τα ίχνη του. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 12:00 το μεσημέρι μοναχός της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας εντόπισε το άψυχο σώμα του, και όπως διαπιστώθηκε ο 28χρονος είχε πέσει στο κενό από ύψος 40 μέτρων. Όπως γράφει το athoszone.wordpress.com, ο 28χρονος Ρουμάνος σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες μέρες είχε αποφοιτήσει από την Θεολογική Σχολή στο Βουκουρέστι. Η σωρός του αναμένεται σήμερα στην ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης, προκειμένου να γίνει νεκροψία και νεκροτομή για να φωτιστούν τα αίτια της τραγωδίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις