Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ροναλντίνιο για Μέσι: «Δεν είναι ο καλύτερος όλων των εποχών» – Το σχόλιο του «Ρόνι»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ροναλντίνιο για Μέσι: «Δεν είναι ο καλύτερος όλων των εποχών» – Το σχόλιο του «Ρόνι»

Ροναλντίνιο για Μέσι: «Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις, γιατί είναι δύσκολο να κρίνεις ποιος είναι ο καλύτερος στην ιστορία», ανέφερε ο «Ρόνι».

Ροναλντίνιο για ΜέσιΜετά την έκτη Χρυσή Μπάλα που κατέκτησε ο Λιονέλ Μέσι, η συζήτηση για τον καλύτερο όλων των εποχών άνοιξε ξανά. Και αυτό, διότι πλέον ο Αργεντινός ξεπέρασε τον Ρονάλντο στις κατακτήσεις Χρυσής Μπάλας. Μάλιστα το ρεκόρ που έχει πετύχει με έξι κατακτήσεις (μέχρι τώρα), μοιάζει τουλάχιστον… απλησίαστο. Ο Ροναλντίνιο, πρώην συμπαίκτης του «Λίο» στη Μπάρτσα, αποφάσισε να πάρει θέση. Η δήλωσή του λοιπόν, ήταν η εξής:

«Χαίρομαι για τον Μέσι γιατί είναι φίλος και γιατί και οι δύο φορέσαμε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Υπάρχουν ο Μαραντόνα, ο Πελέ, ο Ρονάλντο… Δεν μπορώ να πω ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, αλλά σίγουρα είναι ο κορυφαίος της εποχής του», σχολίασε χαρακτηριστικά ο βετεράνος σούπερ σταρ της Βραζιλίας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ξεκάθαρη απάντηση δεν θα υπάρξει μάλλον ποτέ. Ωστόσο πάντοτε το εν λόγω ζήτημα θα «καίει» τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις