Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπαρτσελόνα Ρεάλ 2019: Χιλιάδες αστυνομικοί στο ντέρμπι της La Liga
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπαρτσελόνα Ρεάλ 2019: Χιλιάδες αστυνομικοί στο ντέρμπι της La Liga

Μπαρτσελόνα Ρεάλ 2019: Η Αστυνομία της Βαρκελώνης τοποθετήθηκε επίσημα για τον δικό της ρόλο στο ντέρμπι και τόνισε πως συνολικά θα εργαστούν για το ματς περί τους 3.000 αστυνομικούς.

Μπαρτσελόνα Ρεάλ 2019Φρούριο θα είναι το Κάμπ Νόου για το καθοριστικό ντέρμπι της La Liga, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι ετοιμασίες για το μεγάλο παιχνίδι του ισπανικού ποδοσφαίρου περιλαμβάνουν συσκέψεις και πολλές κουβέντες ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά τη 18η του μηνός και λιγότερο ασχολείται ο κόσμος με το αγωνιστικό κομμάτι και τις δύο ομάδες που θα κοντραριστούν στην εξ αναβολής «μάχη».

Η Αστυνομία της Βαρκελώνης τοποθετήθηκε επίσημα για τον δικό της ρόλο στο ντέρμπι και τόνισε πως συνολικά θα εργαστούν για το ματς περί τους 3.000 αστυνομικούς (δημόσιας και ιδιωτικής ασφάλειας) ώστε να μην σημειωθεί το παραμικρό παρατράγουδο και να γίνει ο ιδανικός έλεγχος στους οπαδούς. Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας έχει ήδη αναβληθεί μία φορά. Μάλιστα πρόσφατα συζητήθηκε και το ενδεχόμενο μιας δεύτερης αναβολής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις