Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Εκλογές Αγγλία 2019: Το φιλί του Μπόρις Τζόνσον στο σκυλάκι του
ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές Αγγλία 2019: Το φιλί του Μπόρις Τζόνσον στο σκυλάκι του

Εκλογές Αγγλία 2019: Ο Βρετανός πρωθυπουργός, ηγέτης των Συντηρητικών, Μπόρις Τζόνσον, ήταν ο πρώτος αρχηγός κόμματος που άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Εκλογές Αγγλία 2019Αγκαλιά με το σκυλάκι του και χαμογελαστός έφτασε νωρίς το πρωί ο Μπόρις Τζόνσον για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις εκλογές της Βρετανίας. Ο Βρετανός πρωθυπουργός, ηγέτης των Συντηρητικών, Μπόρις Τζόνσον, ήταν ο πρώτος αρχηγός κόμματος που άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. Ο φακός τον απαθανάτισε να κρατάει το σκυλί του «Dylin» και να χαιρετά χαμογελαστός τους δημοσιογράφους ψηφίζοντας σε εκλογικό κέντρο του Γουέστμινστερ. Κατά την αποχώρησή του από το εκλογικό κέντρο έδωσε μάλιστα και ένα τρυφερό φιλί στο χαριτωμένο σκυλάκι.

Σε πολλά εκλογικά κέντρα σχηματίζονται ουρές από το πρωί με τους Βρετανούς να περιμένουν υπομονετικά την σειρά τους για να ρίξουν την ψήφο τους και τους πολιτικούς αναλυτές να κάνουν εκτιμήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» στις σημερινές εκλογές καταγράφεται ρεκόρ γυναικών. Από τους συνολικά 3.222 καταγεγραμμένους υποψηφίους, οι 1.124 είναι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου.

Εκλογές Αγγλία 2019: Στην «κάλπη» Κόρμπιν και Σουίνσον

Ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος, Τζέρεμι Κόρμπιν, με την σύζυγό του Λόρα άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα στο Βόρειο Λονδίνο. Εκεί τους υποδέχθηκε μία ομάδα υποστηρικτών του Κόρμπιν. Ένας μάλιστα που ήταν ντυμένος «Elmo» – από τον χαρακτήρα της παιδικής εκπομπής «Sesame Street» – προσπάθησε να πλησιάσει τον αρχηγό του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης την ώρα που έμπαινε στο εκλογικό κέντρο, με τις αρχές ασφαλείας να τον απομακρύνουν. Λίγα λεπτά αργότερα, η αρχηγός των Φιλελεύθερων Δημοκρατών Τζο Σουίνσον, φορώντας ένα γαλάζιο παλτό και συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Ντάνκαν Χέιμς, προσέρχονταν σε εκλογικό κέντρο της Γλασκόβης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις