Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συμπλοκή αλλοδαπών Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο – Προσαγωγές από τις Αρχές
ΕΛΛΑΔΑ

Συμπλοκή αλλοδαπών Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο – Προσαγωγές από τις Αρχές

Συμπλοκή αλλοδαπών Θεσσαλονίκη: Οι αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο, προχώρησαν σε προσαγωγές 12 ατόμων που δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγραφα παραμονής στη χώρα.

Συμπλοκή αλλοδαπών Θεσσαλονίκη: Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην οδό Μοναστηρίου στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, μεταξύ ομάδων αλλοδαπών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά τουλάχιστον ένα άτομο. Σε προσαγωγές προχώρησαν αστυνομικοί. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ομάδες ατόμων συνεπλάκησαν μεταξύ τους με κοντάρια και πολλά αιχμηρά αντικείμενα, στην οδό Μοναστηρίου, απέναντι από κεντρικό ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τουλάχιστον ένας αλλοδαπός στο πόδι του.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο, προχώρησαν σε προσαγωγές 12 ατόμων που δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγραφα παραμονής τους στη χώρα και είναι πιθανό να εμπλέκονται στο επεισόδιο που συνέβη. Οι προσαγωγές έγιναν από δύο σημεία στα οποία συχνάζουν οι αλλοδαποί, συγκεκριμένα ένα καφέ και ένα κομμωτήριο, με τα άτομα να οδηγούνται στο Α.Τ Λευκού Πύργου.

Συμπλοκή αλλοδαπών Θεσσαλονίκη: Απόσπασμα την ώρα που οι Αρχές προχωρούν σε προσαγωγές

Συμπλοκή αλλοδαπών σε φυλακές Αυλώνα

Επιπλέον άγρια συμπλοκή με έναν τραυματία σε αρκετά σοβαρή κατάσταση, σημειώθηκε σήμερα το πρωί, στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνα. Συγκεκριμένα, Πακιστανός κρατούμενος διεκομίσθη εκτάκτως σε νοσοκομείο ύστερα από συμπλοκή αλλοδαπών κρατουμένων μέσα στην πτέρυγα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Πακιστανός έχει αιμάτωμα, έχει ήδη κάνει ένα χειρουργείο και η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά σοβαρή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις