Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαρέβα ρούχα: Με καμηλό φούστα και μεταξωτό τοπ, στον γάμο της Αναστασίας Καίσαρη
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρέβα ρούχα: Με καμηλό φούστα και μεταξωτό τοπ, στον γάμο της Αναστασίας Καίσαρη

Μαρέβα ρούχα: Για την ξεχωριστή αυτή βραδιά, η πρώτη κυρία της Ελλάδας επέλεξε μια καμηλό ψηλόμεση φούστα με κέντημα στον ποδόγυρο και μεταλλιζέ υφή.

Μαρέβα ρούχα: Ένας από τα πιο λαμπερούς γάμους της χρονιάς ήταν εκείνος της Αναστασίας, κόρης του Κώστα και της Χριστιάννας Καίσαρη με τον εκλεκτό της καρδιάς της Thomas Persy. Στο κοσμικό αυτό γεγονός έδωσαν το παρών αρκετοί εκπρόσωποι του επιχειρηματικού αλλά και του πολιτικού κόσμου της χώρας. Ανάμεσά τους ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγος του Μαρέβα.

Για την ξεχωριστή αυτή βραδιά, η πρώτη κυρία της Ελλάδας επέλεξε μια καμηλό ψηλόμεση φούστα με κέντημα στον ποδόγυρο και μεταλλιζέ υφή. Τη συνδύασε με ένα μαύρο μεταξωτό τοπ με cut-outs στο ντεκολτέ, χρυσά σκουλαρίκια, μαύρο παλτό και μια μικρή τσάντα-φάκελο.

Ακολούθησε δεξίωση στο Ελληνικό, στους χώρους της παλιάς Αμερικάνικης Βάσης και τη λίστα των προσκεκλημένων να περιαμβάνει ονόματα όπως Μαριάννα Λάτση, Μάρα Ζαχαρέα,  Σταματίνα Τσιμτσιλή, Μαριέττα Χρουσαλά, Χριστίνα Πολίτη και Μαριάννα Γουλανδρή.

Κουμπάρα η Δόμνα Μιχαηλίδου

Δόμνα Μιχαηλίδου ήταν μία από τους πέντε κουμπάρους στον γάμο υπερπαραγωγή της Αναστασίας Καίσαρη και του Thomas Persy. Η υφυπουργός Εργασίας φόρεσε μια μάξι χρυσή τουαλέτα με ανοιχτό ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη. Ολοκλήρωσε το ντύσιμο της με εντυπωσιακά διαμαντένια σκουλαρίκια.

Tο «παρών» στον παραμυθένιο γάμο της κόρη του γνωστού κοσμηματοπώλη έδωσαν συγγενείς, φίλοι αλλά και προσωπικότητες του εφοπλιστικού, του επιχειρηματικού και του πολιτικού κόσμου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις