Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιρανός παρίστανε τον αστυνομικό: Πουλούσε ηρωίνη στην πλατεία Βάθη
ΕΛΛΑΔΑ

Ιρανός παρίστανε τον αστυνομικό: Πουλούσε ηρωίνη στην πλατεία Βάθη

Ιρανός παρίστανε τον αστυνομικό: Τον αστυνομικό παρίστανε ένας 28χρονος Ιρανός, ο οποίος πουλούσε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ναρκωτικά.

Ιρανός παρίστανε τον αστυνομικό: Ιρανός, ντυμένος με στολή… αστυνομικού, διακινούσε ποσότητες “λευκού θανάτου”, κρυμμένες σε ειδικά ραμμένες κρύπτες του μπουφάν, στην Πλατεία Βάθης!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Τον “αστυνομικό”, συνέλαβαν στην ίδια περιοχή αστυνομικοί της Ομάδας Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της αστυνομίας Αθηνών και ήταν αυτοί που… ξήλωσαν τη στολή, η οποία έφερε στην πλάτη την επιγραφή “POLICE”. Πρόκειται για 28χρονο, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και για αντιποίηση.

Στην κατοχή του 28χρονου Ιρανού, σύμφωνα με την Αστυνομία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μετά από έλεγχο έντεκα κομμάτια ηρωίνης, σε βραχώδη μορφή, συνολικού βάρους 6,8 γραμμαρίων, αυτοσχέδιο μαχαίρι και το χρηματικό ποσό των 81 ευρώ.

“Σημειώνεται”, αναφέρει η Αστυνομία σε ανακοίνωσή της  <<ότι οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες, βρέθηκαν σε ειδικά ραμμένες κρύπτες, εσωτερικά του γιλέκου που φορούσε και έφερε την ένδειξη ” POLICE”.

Στον Εισαγγελέα με τη δικογραφία

Σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Στην Ιστιαία, σε έρευνα της αστυνομίας σε σπίτι, εντοπίστηκε  ειδικά διαμορφωμένο σημείο με  πλήρη εγκατάσταση, αποτελούμενη από λαμπτήρες θέρμανσης, σύστημα εξαερισμού & ποτίσματος κ.λ.π., κατάλληλη για την καλλιέργεια κάνναβης σε εσωτερικό χώρο.

Κατασχέθηκαν είκοσι  δενδρύλλια κάνναβης, 765 γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης, ηλεκτρική συσκευή εκκένωσης (taser) και εξοπλισμός εσωτερικής καλλιέργειας κάνναβης. Συνελήφθη ένας 39χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις