GNTM 2 αποχώρηση Τρίτη (10/12): Αυτή η παίκτρια έφυγε από το παιχνίδι

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

GNTM 2 αποχώρηση Τρίτη (10/12): Αυτή η παίκτρια έφυγε από το παιχνίδι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

GNTM 2 αποχώρηση Τρίτη (10/12): Το Greece’s Next Top Model πλησιάζει προς τον μεγάλο τελικό. Ποιές αναμετρήθηκαν στις λεπτομέρειες και ποιά παίκτρια αποχώρησε.

11.12.2019 | 11:25

GNTM 2 αποχώρηση Τρίτη (10/12): Στο επεισόδιο του GNTM 2 που προβλήθηκε την Τρίτη (10/12), υπήρξε μία μεγάλη ανατροπή και είχαμε την αποχώρηση ένος από τα φαβορί του διαγωνισμού. Ο λόγος για την Ίλντα Κρόνι, η οποία είχε τη χειρότερη φωτογραφία μαζί με την Άννα. Το αποτέλεσμα τους ήταν πολύ παρόμοιο και κρίθηκαν από τις λεπτομέρειες. Οι κριτές θεώρησαν ότι η Άννα αξίζει μία ακόμη ευκαιρία και συνεχίζει στον διαγωνισμό αν και ήταν στις χειρότερες φωτογραφίες και τις προηγούμενες εβδομάδες.

«Ίλντα μου είσαι ένα εκπληκτικό κορίτσι, η προσπάθειά σου έχει φανεί σε όλους μας! Είσαι καταπληκτική, μην το βάζει κάτω, δε σημαίνει κάτι αυτό για σένα, γιατί θα τα καταφέρεις! Είσαι μοντελάρα, αρκεί να τα βάλεις όλα σε μία σειρά, να βρεις το γραφείο σου και να συνεχίσεις» της είπε η Βίκυ Καγιά. Μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βούρκωσε καθώς η Ίλντα τους ευχαριστούσε! Η Ίλντα Κρόνι είναι 24 χρονών και έχει καταγωγή από την Αλβανία. Ασχολείται επαγγελματικά με το modelling τα τελευταία 4 χρόνια. Έχει κάνει φωτογραφίσεις και πασαρέλες κυρίως στην Ινδία και στο εξωτερικό.

Exit mobile version