Ίλντα GNTM 2019 σχέση: Η αποχώρηση και ο Ινδός – σταρ σύντροφός της

LIFESTYLE

Ίλντα GNTM 2019 σχέση: Η αποχώρηση και ο Ινδός – σταρ σύντροφός της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Ίλντα GNTM 2019 σχέση: To μοντέλο είναι ερωτευμένο και δεν το κρύβει.

11.12.2019 | 23:45

Ίλντα GNTM 2019 σχέση: Έφτασε πολύ κοντά στην πηγή, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πιει νερό. Η Ίλντα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM 2, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη μιας και θεωρούνταν φαβορί. Το επίδοξο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία μαζί με την Άννα, αλλά τελικά οι κριτές αποφάσισαν πως ήταν εκείνη που έπρεπε να φύγει από τον γυναικείο διαγωνισμό ομορφιάς. Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Ίλντα έκανε και τις πρώτες δηλώσεις υπογραμμίζοντας ότι δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη.

«Δεν ξέρω τι έγινε. Ήταν κάτι που δεν περίμενα να συμβεί αυτή τη φορά. Θεωρούσα πως τα είχα πάει πάρα πολύ καλά και μάλιστα λέγαμε ότι ενδεχομένως να είχα και την καλύτερη φωτογραφία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι έφτασα μέχρι αυτό το σημείο. Έχω χαρεί πάρα πολύ. Πιστεύω ότι δε μου άξιζε να φύγω τώρα, αλλά και πάλι έχω φίλες που έχουν παραμείνει και εύχομαι μία από αυτές να κερδίσει». Η Ίλντα Κρόνι, βρέθηκε ακόμα καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, όμως, δεν δίστασε να αναφερθεί στην προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της, ο οποίος είναι σταρ του Bollywood.

GNTM 2 Ίλντα: Ολόκληρη η συνέντευξή της στην «Φωλιά των Κούκου»

Ίλντα GNTM 2019: Όταν αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας

«Με το που αποχώρησα από το GNTM πήγα στην Ινδία. Ισχύει ότι ο σύντροφός μου είναι σταρ του Bollywood. Είμαστε μαζί περίπου 2.5 χρόνια. Δούλευα στην Ινδία και μας χώρισε το GNTM. Με παρακολουθούσε, αλλά δεν καταλάβαινε και πολλά. Μιλάμε στα αγγλικά… Προς το παρόν θέλω να δοκιμάσω στην Ελλάδα, αλλά δε θέλω να διακόψω τις δουλείες μου στο εξωτερικό. Νομίζω ότι θα ταξιδεύω συχνά… Του συντρόφου μου του άρεσε πάρα πολύ η πορεία μου και η εξέλιξή μου στο GNTM. Το ξανθό το μαλλί μου. Περίμενε πως θα πάω τελικό αλλά χάρηκε πάρα πολύ…», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ την χθεσινή αποχώρηση 10/12

Exit mobile version