Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2 αποχώρηση 10/12: «Πάγωσαν» οι παίκτριες – Τα κλάματα της Χαράς
LIFESTYLE

GNTM 2 αποχώρηση 10/12: «Πάγωσαν» οι παίκτριες – Τα κλάματα της Χαράς

GNTM 2 αποχώρηση 10/12: Η παίκτρια βρέθηκε μπροστά στη Βίκυ Καγιά μαζί με την Αννα, η οποία και πήρε φωτογραφία και παρέμεινε στο ριάλιτι των μοντέλων.

GNTM 2 αποχώρηση 10/12: Η Ιλντα είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το GNTM 2, κάνοντας πολλές παίκτριες να βάλουν τα κλάματα. Μετά την αποχώρηση της Κωνσταντίνας και της Πόπης, ήρθε η ώρα της Ιλντας να εγκαταλείψει το σπίτι του GNTM 2. Η παίκτρια βρέθηκε μπροστά στη Βίκυ Καγιά μαζί με την Αννα, η οποία και πήρε φωτογραφία και παρέμεινε στο ριάλιτι των μοντέλων. Όταν οι φίλες της άκουσαν ότι αποχωρεί η Ιλντα «πάγωσαν» μη μπορώντας να πιστέψουν τι έγινε. «Έχω πάθει λίγο σοκ», είπε η Ιλντα, μεταξύ άλλων. «Δεν γίνεται τώρα να φύγεις εσύ», της είπε η Μαρία, ενώ στη συνέχεια η Κέισι ανέφερε ότι κάποιος της κάνει πλάκα, ενώ η Χαρά έβαλε τα κλάματα.

Στην προχθεσινή δοκιμασία, τα κορίτσια έπρεπε να ποζάρουν σε κάμερα, καθώς θα γύριζαν ένα βίντεο κατά το οποίο έπρεπε να αναδείξουν ένα λάδι σώματος. Οι περισσότερες έδειξαν να ζορίζονται ιδιαίτερα, καθώς δεν άκουγαν τις οδηγίες των κριτών που τις καθοδηγούσαν. Όπως αποδείχτηκε, η Κέισι και η Κάτια τα πήγαν καλύτερα και κέρδισαν το έπαθλο. Η Βίκυ Καγιά αρχικά αναφέρθηκε στην Χαρά, στην οποία είπε πως… το έσωσε τελευταία στιγμή και έβγαλε ένα καλό αποτέλεσμα.

GNTM 2 αποχώρηση 10/12: Η Ίλντα την στιγμή της αποχώρησης

Η αποχώρηση της Κωνσταντίνας και της Πόπης την Δευτέρα, 9/12

Την χειρότερη κριτική άκουσαν η Κωνσταντίνα και η Πόπη, οι οποίες βρέθηκαν ενώπιον της παρουσιάστριας του παιχνιδιού. Εκεί, άκουσαν με… συνοπτικές διαδικασίες την Καγιά να τους λέει πως θα αποχωρήσουν και οι δύο, μια κίνηση που προκάλεσε σοκ στα υπόλοιπα κορίτσια και παράλληλα, επαληθεύοντας τα spoilers της περασμένης εβδομάδας. Η Κωνσταντίνα έφυγε συγκινημένη από το παιχνίδι, καθώς είπε πως έμαθε πολλά, αλλά πίστευε πως δεν άξιζε να φύγει σε αυτό το σημείο. Από την άλλη, η Πόπη το πήρε πιο ψύχραιμα και αποχαιρέτησε τα υπόλοιπα μοντέλα.

Δείτε απόσπασμα από την αποχώρηση (9/12)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις