Μελάνια Τραμπ στυλ: Με ακόμα ένα ξεχωριστό look – H ευχή στους ασθενείς

ΚΟΣΜΟΣ

Μελάνια Τραμπ στυλ: Με ακόμα ένα ξεχωριστό look – H ευχή στους ασθενείς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Μελάνια Τραμπ στυλ: Φορώντας μία τιρκουάζ φούστα η Μελάνια ευχήθηκε στους ασθενείς «Καλά Χριστούγεννα».

11.12.2019 | 23:00

Μελάνια Τραμπ στυλ: Φορώντας μία υπέροχη φούστα τιρκουάζ, η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου, Μελάνια Τραμπ, επισκέφθηκε την περασμένη Παρασκευή το Εθνικό Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Ουάσινγκτον. Η Μελάνια έδωσε χαρά στους μικρούς ασθενείς και τους ευχήθηκε ολόψυχα καλές γιορτές. Όπως αναφέρει το γαλλικό περιοδικό Closer, η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ φορούσε μια πανέμορφη τιρκουάζ φούστα του ιταλικού οίκου Prada.

Η φούστα αυτή είναι αξίας 1.100 δολαρίων και την συνδύασε με τις αγαπημένης της λεοπάρ γόβες του οίκου Christian Louboutin, αξίας 980 δολαρίων. Στο λογαριασμό της στο Instagram, η Μελάνια ευχήθηκε στους ασθενείς και το προσωπικό αυτού του υπέροχου νοσοκομείου «Καλά Χριστούγεννα». Κατά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο, η 49χρονη γοητευτική Σλοβένα διάβασε ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι στους μικρούς ασθενείς και τους μοίρασε πολλά δώρα.

Το στυλ της Μελάνια για τον στολισμό

Σε βίντεο που ανέβασε η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ λίγες μέρες πριν, στο επίσημο κανάλι του Λευκού Οίκου στο youtube, βλέπουμε την πυρετώδη προετοιμασία της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης. Οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι. Το βίντεο, διάρκειας περίπου ενός λεπτού, δημοσιεύτηκε και στον επίσημο λογαριασμό της Μελάνια Τραμπ στο Twitter.  Η γιορτινή διακόσμηση περιλαμβάνει ψεύτικο χιόνι, λουλούδια και στολίδια που παραπέμπουν στην καμπάνια της «Be Best».

Πάρ’όλα αυτά, τις εντυπώσεις κέρδισε το στυλ της κομψής Μελάνια Τραμπ. Εμφανίστηκε φορώντας ένα κρεμ παλτό, ασορτί φόρεμα και λευκές 12ποντες γόβες στιλέτο. Η ίδια, φαίνεται να βάζει τις τελευταίες πινελιές στη διακόσμηση. Σε ένα στιγμιότυπο ρίχνει ψεύτικο χιόνι επάνω σε ένα λευκό δέντρο, ενώ σε ένα άλλο, επιδιορθώνει τα κόκκινα τριαντάφυλλα που περιβάλλουν ένα τζάκι. Ακόμη, οι στολισμοί περιλαμβάνουν και ένα τεράστιο «advent calendar» που μετρά αντίστροφα μέχρι τη μέρα των Χριστουγέννων. Κόκκινα και λευκά λουλούδια και χάρτινα αστέρια που κρέμονται από την οροφή συμπληρώνουν την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Exit mobile version