Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χριστούγεννα 2019 καιρός: Πρόβλεψη από τον Σάκη Αρναούτογλου (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Χριστούγεννα 2019 καιρός: Πρόβλεψη από τον Σάκη Αρναούτογλου (vid)

Χριστούγεννα 2019 καιρός: Ο Σάκης Αρναούτογλου μας ενημερώνει για τις προβλέψεις του καιρού τα Χριστούγεννα ενώ η Διδώ ακόμη "σαρώνει" τη χώρα.

Χριστούγεννα 2019 καιρός: Και καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν όλο και περισσότεροι αναρωτιούνται πως θα είναι ο καιρός. Ο Σάκης Αρναούτογλου προχώρησε και στις πρώτες μετεωρολογικές προβλέψεις για τις ημέρες των γιορτών και ίσως απογοητεύσει κάποιους. Αυτό γιατί δεν θα είναι ο κλασικός καιρός που ονειρεύονται πολλοί για τα Χριστούγεννα. Δεν αναμένονται χιόνια ούτε πολύ κρύο, όπως ταιριάζει με το εορταστικό κλίμα.

«Παρόλο που είναι σχετικά ακόμη νωρίς για την ημέρα των Χριστουγέννων, όλα τα προγνωστικά στοιχεία, όχι μόνο στη χώρα μας, δείχνουν ότι μέχρι τις 22, 23, 24 και ανήμερα των Χριστουγέννων να έχουμε πανευρωπαϊκή καλοκαιρία. Τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία θέλουν τον καιρό να κυλά ομαλά και μάλλον πιο ζεστό από τα κανονικά», είπε χαρακτηριστικά στο δελτίο καιρού ο Σάκης Αρναούτογλου. Τόνισε μάλιστα, ότι η καλοκαιρία δεν θα είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο, αλλά ο καιρός θα είναι καλός σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Χριστούγεννα 2019 καιρός: Δείτε την πρόγνωση στο 11:35

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις