Κλοπή – Βενιζέλειο Νοσοκομείο: Θύματα οι εργαζόμενοι

ΕΛΛΑΔΑ

Κλοπή – Βενιζέλειο Νοσοκομείο: Θύματα οι εργαζόμενοι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Κλοπή - Βενιζέλειο Νοσοκομείο: Έμειναν έκπληκτοι καθώς διαπίστωσαν ότι κάποιος είχε παραβιάσει τα ντουλάπια τους και έλειπαν τα προσωπικά τους αντικείμενα.

11.12.2019 | 22:30

Κλοπή – Βενιζέλειο Νοσοκομείο: Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν οι εργαζόμενοι στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, καθώς διαπίστωσαν ότι είχαν κλαπεί τα πράγματά τους. Θύματα κλοπής των προσωπικών τους αντικειμένων τα οποία είχαν αφήσει μέσα στα κλειδωμένα ντουλάπια τους το πρωί, έπεσαν εργαζόμενοι του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, στην Α’ Παθολογική Κλινική. Όταν το μεσημέρι, ολοκληρώνοντας την εργασία τους, επέστρεψαν για να τα πάρουν και να φύγουν, έμειναν έκπληκτοι καθώς διαπίστωσαν ότι κάποιος είχε παραβιάσει τα ντουλάπια τους και έλειπαν τα προσωπικά τους αντικείμενα, όπως πορτοφόλια, τσάντες και άλλα τιμαλφή.

Για το θέμα, η διοίκηση της Ένωσης Εργαζομένων στο Νοσοκομείο, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Το Νοσοκομείο είναι ξέφραγο αμπέλι και αυτό το διαπιστώνει κανείς μόνο αν μείνει στο Νοσοκομείο μετά τις τρεις το μεσημέρι. Αλλά μάλλον οι υπεύθυνοι εκείνη την ώρα είναι στα σπίτια τους. Τι και αν φωνάζουμε ότι το προσωπικό φύλαξης δεν επαρκεί; Για την απελθούσα Διοίκηση όλα ήταν λειτουργικό κόστος και μειωμένη χρηματοδότηση για προσλήψεις νέου προσωπικού».

Κλοπή σε νοσοκομείο του Βόλου

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται κλοπή σε νοσοκομείο. Αντίστοιχο περιστατικό είχε σημειωθεί και σε νοσοκομείο του Βόλου.  Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο γαστρεντερολογικό ιατρείο και αφαίρεσαν ιατρικό εξοπλισμό αξίας 30.000 ευρώ. Κλοπή έγινε αντιληπτή όταν εργαζόμενος του ακτινολογικού τμήματος μπαίνοντας στο γαστρεντερολογικό ιατρείο είδε τους δράστες να σπάνε το τζάμι και να φεύγουν τρέχοντας, έχοντας βάλει τον ιατρικό εξοπλισμό σε ένα σάκο. Οι εξαφανίστηκαν από την οδό Αθανασάκη παραπλεύρως του Νοσοκομείου. Ο χώρος αποκλείστηκε από την αστυνομία μέχρι να ερευνήσει το περιστατικό.

Exit mobile version