Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Χριστούγεννα 2019: Το δώρο που αρνείται να πάρει η Κέιτ Μίντλετον στην Πριγκίπισσα Σάρλοτ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χριστούγεννα 2019: Το δώρο που αρνείται να πάρει η Κέιτ Μίντλετον στην Πριγκίπισσα Σάρλοτ

Χριστούγεννα 2019: Η 4χρονη κόρη του πριγκιπικού ζεύγους, Πριγκίπισσα Σάρλοτ, ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη κάτι που αρνούνται να της πάρουν.

Χριστούγεννα 2019: Η μικρή Πριγκίπισσα Σάρλοτ ζητά κάθε χρόνο το ίδιο πράγμα για τα Χριστούγεννα. Και για τα Χριστούγεννα του 2019 ζητά από τον Άγιο Βασίλη το ίδιο δώρο. Η 4χρονη κόρη της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον και του Πρίγκιπα Ουίλλιαμ, Πριγκίπισσα Σάρλοτ, ζήτησε για τα Χριστούγεννα κάτι που αρνούνται κατηγορηματικά να της πάρουν. Όπως και πολλά άλλα κορίτσια κάθε Χριστούγεννα, ζήτησε από την Κέιτ Μίντλετον για το 2019 ένα …πόνυ.

Η Σάρλοτ έβαλε και φέτος ένα πόνυ στην κορυφή της λίστας της. Παρά την βασιλική της καταγωγή, οι γονείς της προσπαθούν συχνά να την αντιμετωπίζουν ως καθημερινό παιδί. Όπως θα έκαναν και πολλοί άλλοι γονείς, έτσι και η Κέιτ Μίντλετον δεν ενδίδει στο υπερβολικό αίτημα της μικρής. “Ζήτησε ένα πόνυ, αλλά ίσως χρειαστεί να περιμένει μέχρι το επόμενο έτος, επειδή είναι πολύ μικρή ακόμη”. Αυτά φαίνεται να είπε ο Πρίγκιπας Ουίλλιαμ. H Σάρλοτ φαίνεται να έχει πάρει από τη γιαγιά της, Βασίλισσα Ελισάβετ, την αγάπη της για τα άλογα.

View this post on Instagram

シャーロット王女、今年のクリスマスプレゼントはポニーをおねだり! ウィリアム王子とキャサリン妃の子どもたちが、信じられないほど裕福で有名で影響力もあるからといって、私たち一般市民と共通点がゼロとは限らない。そのひとつが、クリスマスに「欲しいものリスト」を作ること。そして現在4歳のシャーロット王女は今年、“ポニー”を欲しがっているということが、『デイリー・メール』紙により明らかに! 同紙が報じたところによれば、今シャーロット王女は馬に夢中なのだとか。ただ、父ウィリアム王子が「乗馬にはまだ早い」と考えていることから、実際にポニーを手に入れるにはもう少し待たなければならないようだ。 同紙に情報を提供した王室関係者によると、ジョージ王子とシャーロット王女が受け取ることになる(もちろん2人はまだ見ていない)今年のクリスマスプレゼントは、子供用のクッキングセット。理由は、「2人ともキッチンを散らかすのが大好きだから」だそうだ。ただ、ポニーが一番欲しいシャーロット王女にとっては、ちょっぴりがっかりなプレゼントになってしまうかもしれない。 クリスマスの贈り物に悩んでいるという人は、シャーロット王女にならって、ポニー……ではなくキッチングッズを探してみては? #シャーロット王女 #princesscharlotte #英国王室 #ロイヤルファミリー #harpersbazaar #harpersbazaarjapan #ハーパーズバザー

A post shared by Harper's BAZAAR Japan (@harpersbazaarjapan) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις