Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπιγιονσέ κόρη: Συγκινεί η τραγουδίστρια αναφερόμενη στη Blue Ivy
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπιγιονσέ κόρη: Συγκινεί η τραγουδίστρια αναφερόμενη στη Blue Ivy

Μπιγιονσέ κόρη: Η διάσημη τραγουδίστρια μεταξύ άλλων είπε πως εδώ και χρόνια έχει πάψει να την απασχολεί να είναι το Νο1 στη μουσική.

Μπιγιονσέ κόρη: Μια συναρπαστική συνέντευξη για τη ζωή της και πόσο άλλαξε μετά τον ερχομό της κόρης της Blue Ivy έδωσε στο αμερικάνικο Elle η Μπιγιονσέ. Η διάσημη τραγουδίστρια μεταξύ άλλων είπε πως εδώ και χρόνια έχει πάψει να την απασχολεί να είναι το Νο1 στη μουσική, να σηκώνει συνέχεια βραβεία και γενικώς να απασχολεί συνέχεια τα ΜΜΕ όπως συνήθιζε. «Ξεκίνησα να αναζητώ ένα βαθύτερο νόημα στα πράγματα, όταν η ζωή άρχισε να μου δίνει μαθήματα που δεν ήξερα ότι χρειαζόμουν. Η επιτυχία είναι διαφορετική τώρα. Έμαθα ότι ο πόνος και η απώλεια είναι ένα δώρο. Οι αποβολές που είχα μου έμαθαν ότι πρέπει πρώτα να γίνω μητέρα του εαυτού μου, πριν γίνω μητέρα κάποιου άλλου.

Όταν το πέτυχα, τότε ήρθε η Blue Ivy και η αναζήτηση για τον σκοπό μου έγινε βαθύτερη. Πέθανα και ξαναγεννήθηκα και η αναζήτηση για τον εαυτό μου έγινε πιο δυνατή. Δεν μπορώ να πηγαίνω προς τα πίσω. Το να είμαι Νο1 δεν είναι πια προτεραιότητά μου. Η αληθινή μου νίκη είναι να δημιουργήσω τέχνη και μια κληρονομιά που θα πάει μακρύτερα από μένα. Αυτό με γεμίζει». Σε άλλο σημείο της ενδιαφέρουσας συνέντευξής της αναφέρθηκε στις τεράστιες αλλαγές που έχει υποστεί το σώμα της τα τελευταία 15 χρόνια. «Αν κάποιος πριν από 15 χρόνια μου έλεγε ότι το σώμα μου θα περνούσε από τόσες αλλαγές και διακυμάνσεις και ότι θα αισθανόμουν πιο ασφαλής με τις καμπύλες μου, δεν θα τον πίστευα. Αλλά τα παιδιά και η ωριμότητα μου έμαθαν να εκτιμώ τον εαυτό μου πέρα από τη σωματική μου εμφάνιση και πραγματικά να καταλάβω ότι είμαι αρκετή, ανεξάρτητα από το ποιο στάδιο βρίσκομαι στη ζωή».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLE Magazine (@elleusa) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις