Πρωθυπουργός Φιλανδίας: Επαινεί η Φώφη Γεννηματά την 34χρονη, σε ανάρτησή της

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωθυπουργός Φιλανδίας: Επαινεί η Φώφη Γεννηματά την 34χρονη, σε ανάρτησή της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Πρωθυπουργός Φιλανδίας: Σειρά αναρτήσεων έκανε η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στα κοινωνικά δίκτυα όπου εκφράζει τον θαυμασμό της για την νέα Φινλανδή Πρωθυπουργό.

10.12.2019 | 14:26

Πρωθυπουργός Φιλανδίας Τον θαυμασμό της προς την νέα Φινλανδή Πρωθυπουργό εξέφρασε σε σειρά αναρτήσεων στο Twitter η Φώφη Γεννηματά. Στις αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα, χαιρέτησε την ανάληψη της πρωθυπουργίας στη Φινλανδία από την επικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών Σάνα Μάριν. Η Φινλανδή αποτελεί την νεότερη πρωθυπουργό στον κόσμο. Στην Φινλανδία αυτή τη στιγμή υπάρχει σύμπραξη 5 κομμάτων στα 4 των οποίων ηγούνται γυναίκες.

“Δεν θα είναι μόνο η πιο νέα πρωθυπουργός στον κόσμο, μόλις στα 34 της, σε λίγες ημέρες. Ούτε ότι είναι γυναίκα σε μια χώρα διάσημη για την έμφυλη ισότητα, όπως η Φινλανδία.” ανέφερε για την 34χρονη Φιλανδή που θα ορκιστεί Πρωθυπουργός.”Η σοσιαλδημοκράτισσα Σάνα Μάριν θα ηγηθεί ενός συνασπισμού που είναι αποφασισμένος να επενδύσει στο κοινωνικό κράτος, στις υποδομές και στην αειφορία, τερματίζοντας οριστικά τη λιτότητα» έγραψε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.  “Τους εύχομαι ολόψυχα να πετύχουν και να γίνουν πηγή έμπνευσης για όλες τις γυναίκες, που διεκδικούν θέσεις ευθύνης”.

Exit mobile version