Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Snik: Τα καυτά φιλιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε γνωστό μαγαζί
LIFESTYLE

Snik: Τα καυτά φιλιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε γνωστό μαγαζί

Snik: Τα στιγμιότυπα κατέγραψε η κάμερα του «Πρωινού», ενώ σύμφωνα με τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά, δεν αντιλήφθηκαν την κάμερα και υπάρχει υλικό που καλύπτει 40 λεπτά.

SnikΠαρότι αποφεύγουν τις κάμερες και τους φωτογράφους όπως ο διάολος το λιβάνι, ο έρωτας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik φαίνεται πως δεν κρύβεται με τίποτα, με τον τηλεοπτικό φακό να τους «τσακώνει» μία ακόμα φορά σε πολύ προσωπικά ενσταντανέ. Το μοντέλο και κριτής του GNTM και ο ράπερ, το βράδυ της Δευτέρας απόλαυσαν το ποτό τους σε γνωστό μαγαζί της οδού Βουκουρεστίου, και για μία ακόμα φορά ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί μεταξύ τους.

Τα στιγμιότυπα κατέγραψε η κάμερα του «Πρωινού», ενώ σύμφωνα με τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά, δεν αντιλήφθηκαν την κάμερα και υπάρχει υλικό που καλύπτει 40 λεπτά! Όπως βλέπουμε στο βίντεο, η Ηλιάνα και ο Snik δε σταμάτησαν να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται, χωρίς να μπορούν να πάρουν τα χέρια τους ο ένας από τον άλλον.

Snik: Η άβολη φάση της Ηλιάνας στην ερώτηση για τον αγαπημένο της

Πρόσφατα στην επιστροφή τους από το Μιλάνο η Ηλιάνα είχε νιώσει άβολα σε ερώτηση για τον Snik. «Όλα καλά, περάσαμε τέλεια! Τι γίνεται παιδιά; Σας είπα, περάσαμε τέλεια και σας ευχαριστώ πολύ», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Στη συνέχεια την ρώτησαν για τον Snik και τη φωτογραφία που είχε ο ίδιος ανεβάσει από το Μιλάνο φορώντας μια ροζ γούνα για να απαντήσει: «Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς. Δεν καταλαβαίνω. Νομίζω ότι ξεφεύγουμε από το θέμα. Το GNTM πέρασε υπέροχα στο Μιλάνο και θα έχουμε ένα υπέροχο τηλεοπτικό αποτέλεσμα. Σας φιλώ πολύ γλυκά». Τελικά, το μόνο που μάθαμε από τα χείλη του Άγγελου Μπράτη στα σίγουρα είναι ότι μετά το Μιλάνο, στο GNTM έμειναν τρεις κοπέλες για τον τελικό.

Snik: Τους είχε «ξαναπιάσει» η κάμερα σε ιδιαίτερες στιγμές

Κατά τις αρχές της σχέσης τους, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! τους απαθανάτισε σε τρυφερά στιγμιότυπα σε βραδινή τους έξοδο. Οι φωτογραφίες αυτές προβλήθηκαν από την εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή και αποτελούν τρανή απόδειξη, ότι ζουν τον έρωτά τους. Η παρουσιάστρια είπε στον αέρα της εκπομπής: «Ο συγκεκριμένος κύριος είναι πολύ γνωστός ράπερ, είχε μια σοβαρή σχέση για τρία χρόνια με fashion blogger που όμως λίγο πριν το καλοκαίρι τελείωσε».

Η παρουσιάστρια πρόσθεσε ότι: «Θα έλεγα ότι την Ηλιάνα περίμενα να την δω στο πλευρό ενός νεαρού επιχειρηματία, μια άλλη εκδοχή σαν εικόνα. Όχι πως αυτοί δεν ταιριάζουν. Είναι και οι δύο κούκλοι, όμορφοι, επιτυχημένοι… Η Ηλιάνα ήταν πάρα πολύ προσεκτική στη διαχείριση της προσωπικής της ζωής και είναι η πρώτη φορά που νιώθει χαλαρή ώστε να είναι με τον άνθρωπο της». Το γνωστό μοντέλο φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στον τραγουδιστή και δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχίας της, αδιαφορώντας πλέον για τα βλέμματα των γύρω της.

Snik: Το βιογραφικό του ράπερ

Ο SNIK, Δημήτρης Γιαννούλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Πλατεία Βικτωρίας της Αθήνας. Το 2009 μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου εργάστηκε ως μπάρμαν για δύο χρόνια. Το 2012 κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι, Θέμα Χρόνου, το οποίο ξεπέρασε γρήγορα τις 100 χιλιάδες προβολές στο YouTube. Έπειτα από αυτήν την επιτυχία, αποφάσισε να ακολουθήσει την μουσική ως επάγγελμα και υπέγραψε συμβόλαιο με την Panik Records. Μέσω της εταιρίας κυκλοφόρησε διάφορα singles τη διετία 2011-2013, μεταξύ των οποίων το αμφιλεγόμενο Κουνήσου Δίπλα Μου αλλά και το βιογραφικό Τη Ζωή Μου Γράφω.

Σε αυτό το διάστημα ο SNIK απέσπασε αρκετή φήμη στο διαδίκτυο, με πολλούς να κρίνουν τα τραγούδια του. Έπειτα από ένα διάλειμμα από την μουσική, ο SNIK επιστρέφει το 2015 με το hit τραγούδι Tony Montana, μία συνεργασία με τον ράπερ Light (με τον οποίο ξανασυνεργάστηκε για το εξίσου δημοφιλές τραγούδι Gucci Mane). Σε αυτήν την περίοδο της καριέρας του, ο SNIK κυκλοφόρησε επιτυχίες όπως το Ferrari, το Harry Houdini και το Dab, μια συνεργασία με τον Υποχθόνιο. Το 2016 επίσης έβγαλε το τραγούδι Panda. Άλλα κομμάτια αυτής της περιόδου είναι το Για Πάντα, Σου Είπα Θα Ανέβω, Selfmade, 211, Cognac και Valeriana, Gucci Store, E.S.M. pt.2. Από τον Οκτώβριο του 2018 ο SNIK ανήκει στο δυναμικό της Minos EMI / Universal.

Snik: Οι μεγάλες επιτυχίες

Αργότερα, ο SNIK κυκλοφόρησε μεταξύ άλλων τα τραγούδια Ath, 9, Gangsta, Gango και Medusa, το οποίο παραμένει το πιο προβεβλημένο του τραγούδι στο YouTube, έχοντας συγκεντρώσει σχεδόν 20 εκατομμύρια προβολές μέχρι τον Νοέμβριο του 2019. Το 2019 επιπλέον κυκλοφόρησε το κομμάτι Monos Mou, τη συνεργασία με τον ράπερ Noizy, New Benz καθώς και το κομμάτι Kilo. Τον Οκτώβριο του 2019 συνεργάστηκε με τους CAPO PLAZA, NOIZY, GUÈ PEQUENO για το τραγούδι COLPO GROSSO. Έχει αποσπάσει 3 βραβεία στα Mad Video Music Awards, το 2017 το βραβείο του Καλύτερου Hip Hop Video Clip για το κομμάτι Ferrari, το 2018 το βραβείο του Καλύτερου Hip Hop καλλιτέχνη, και το 2019 το βραβείο του Καλύτερο Video Clip της χρονιάς για το κομμάτι Medusa.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις