GNTM 2 Spoiler: Ποια παίκτρια αποχωρεί από το σπίτι

LIFESTYLE

GNTM 2 Spoiler: Ποια παίκτρια αποχωρεί από το σπίτι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

GNTM 2 Spoiler: Λιγοστεύουν τα κορίτσια και μπαίνουμε στην τελική ευθεία.

10.12.2019 | 15:48

GNTM 2 Spoiler: Μια αποχώρηση-βόμβα έχει το μενού σήμερα στο GNTM! Η Πόπη και η Κωνσταντίνα όπως σας είχαμε ενημερώσει, αποχώρησαν χθες (09/12) και σήμερα έχουμε μια αποχώρηση που περίμεναν εδώ και αρκετό καιρό πάρα πολύ τηλεθεατές. Η σημερινή δοκιμασία είναι μια από τις πλέον επικίνδυνες ενώ με την σημερινή αποχώρηση παίκτριας, σπάει μια από τις μεγαλύτερες… κλίκες που έχουμε δει ποτέ σε reality. Για να τα λέμε όλα, δεν είναι τόσο καυτό όσο το… αόρατο στρινγκ της Κέισι  ή ο τρόπος που η Κάτια άλειψε το λάδι στα πόδια της αλλά κάτι κάνει κι αυτό. Πάμε λοιπόν στην σημερινή διαρροή.

Η κοπέλα που θα μαζέψει τα πράγματα της και θα αποχωρήσει από το σπίτι του GNTM θα είναι η Άννα. Και ναι επιτέλους οι FF θα σπάσουν, θα διαλυθούν, πόσο πιο απλά να το πούμε. Βέβαια στο σπίτι παραμένει η Κάτια Ταραμπάνκο, αλλά πλέον δεν θα έχει τις κολλητές της να θάψουν τα υπόλοιπα κορίτσια. Η Άννα μπορεί να είχε κάποιες καλές στιγμές τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά αυτές δεν κατάφεραν να την κρατήσουν μέσα στο ριάλιτι μόδας.

GNTM 2 Spoiler: Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

GNTM 2 Spoiler: Η χθεσινή αποχώρηση

Στην τελευταία δοκιμασία, τα κορίτσια έπρεπε να ποζάρουν σε κάμερα, καθώς θα γύριζαν ένα βίντεο κατά το οποίο έπρεπε να αναδείξουν ένα λάδι σώματος. Την χειρότερη κριτική άκουσαν η Κωνσταντίνα και η Πόπη, οι οποίες βρέθηκαν ενώπιον της παρουσιάστριας του παιχνιδιού. Εκεί, άκουσαν με… συνοπτικές διαδικασίες την Καγιά να τους λέει πως θα αποχωρήσουν και οι δύο, μια κίνηση που προκάλεσε σοκ στα υπόλοιπα κορίτσια και παράλληλα, επαληθεύοντας τα spoilers της περασμένης εβδομάδας. Η Κωνσταντίνα έφυγε συγκινημένη από το παιχνίδι, καθώς είπε πως έμαθε πολλά, αλλά πίστευε πως δεν άξιζε να φύγει σε αυτό το σημείο. Από την άλλη, η Πόπη το πήρε πιο ψύχραιμα και αποχαιρέτησε τα υπόλοιπα μοντέλα.

Δείτε το στιγμιότυπο της αποχώρησης (9/12)

Exit mobile version