Τροχαίο Συγγρού βίντεο: Ντοκουμέντο από το δυστύχημα με μηχανή

ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Συγγρού βίντεο: Ντοκουμέντο από το δυστύχημα με μηχανή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τροχαίο Συγγρού βίντεο: Στο τροχαίο δυστύχημα εμπλέκεται κατά πληροφορίες ένα μαύρο τζιπ ο οδηγός του οποίου αναζητείται.

10.12.2019 | 07:08

Τροχαίο Συγγρού βίντεο: Ένα μαύρο πολυτελές τζιπ εμπλέκεται στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη λεωφόρο Συγγρού και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 33χρονου άνδρα. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open παρουσίασε βίντεο ντοκουμέντο από τη σφοδρή σύγκρουση, ενώ όπως φαίνεται πάνω από τον άτυχο άνδρα περνά άλλο ένα όχημα. Οι εικόνες προκάλεσαν σοκ στους διερχόμενους οδηγούς ενώ οι Αρχές έκλεισαν την αριστερή και μεσαία λωρίδα στο ύψος του Ιντερκοντινέταλ, με το μποτιλιάρισμα που είχε σχηματιστεί να έχει προκαλέσει μεγάλο μποτιλιάρισμα.

Yπενθυμίζεται ότι το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος του Παντείου. Ο άτυχος μοτοσικλετιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε. Παρά το γεγονός ότι ο αναβάτης της μοτοσικλέτας φορούσε κράνος, υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι που του αφαίρεσαν τη ζωή. Δυστυχώς, τα τροχαία με εγκατάλειψη που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, δεν είναι λίγα…

Τροχαίο στη Συγγρού: Βίντεο από την στιγμή της θανατηφόρας παράσυρσης του μοτοσικλετιστή
Δείτε ακόμη

Βίντεο – σοκ από το θανατηφόρο τροχαίο στη Λαυρίου: Μοτοσικλετιστής καρφώθηκε κάτω από αυτοκίνητο

Exit mobile version