Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Έρωτας Μετά 9/12: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Δευτέρα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έρωτας Μετά 9/12: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Δευτέρα

Έρωτας Μετά 9/12: Ο Γιώργος παίρνει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο από τον γιο του Παράσχου.

Έρωτας Μετά 9/12: Δευτέρα σήμερα και η σειρά «Έρωτας Μετά» ανοίγει για αυτή την εβδομάδα με νέο επεισόδιο στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Έτσι λοιπόν, στο σημερινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε ότι ένα συγκλονιστικό νέο θα ταράξει την Άννα, η οποία θα προσπαθήσει να βρει συντροφιά και παρηγοριά στην Ηλέκτρα. Πάνω στην ταραχή της θα προσπαθήσει να της εκμυστηρευτεί την ενοχή της και να της ζητήσει συγγνώμη για ό,τι της έχει κάνει.

Στο παρόν η Άντι επιτίθεται ανοιχτά στη μητέρα της, η οποία διώχνει όλους τους δικούς της ανθρώπους από κοντά της επηρεασμένη από τον Σωκράτη. Ο Γιώργος παίρνει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο από τον γιο του Παράσχου, κάτι που αποδεικνύει την ενοχή και τη συμμετοχή του Παράσχου στην παλιά ιστορία του χωριού.

Έρωτας Μετά 9/12: Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Έρωτας Μετά προηγούμενο επεισόδιο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Τετάρτης είδαμε ότι ο Φώτης καταλήγει στο χειρουργείο μετά το περιστατικό στην αποθήκη, με τον Γιώργο να κατηγορεί τον εαυτό του γι’ αυτό. Ενώ ο Γεράσιμος μιλάει στον πατέρα του, του αναφέρει το όνομα του Σωκράτη πράγμα που κάνει τον Κων/νο να αντιδράσει περίεργα. Η Αντιγόνη επισκέπτεται τον Μυλωνά στο κελί του, πράγμα που την φέρνει αντιμέτωπη με την αλήθεια για τον Ηλία, ενώ η Νόρα συνεχίζοντας την έρευνα της επισκέπτεται την Κική. Πίσω στο παρελθόν, ο Κων/νος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Σωκράτη, ενώ ένα τηλεφώνημα του Αποστόλη ταράσσει την Άννα.

Οι εξελίξεις του προηγούμενου επεισοδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις