Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Έλενα Παπαρίζου: “Ξέσπασε” σε δάκρυα στο The Voice
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έλενα Παπαρίζου: “Ξέσπασε” σε δάκρυα στο The Voice

Έλενα Παπαρίζου: Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η τραγουδίστρια μετά την αποχώρηση παίκτριας από το "The Voice".

Έλενα Παπαρίζου: Σε δάκρυα “ξέσπασε” η γνωστή τραγουδίστρια στο προηγούμενο επεισόδιο του “The Voice“. Η Έλενα Παπαρίζου, που εκτελεί χρέη κριτή στο show, δεν μπόρεσε να κρύψει τη θλίψη της όταν μία πάικτρια της ομάδας της αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Συγκεκριμένα, το μουσικό σόου αυτήν την περίοδο βρίσκεται στα στάδια των Battles, όπου δύο παίκτες από διαφορετικές ομάδας έρχονται σε αναμέτρηση με νικητή μόνο τον έναν από τους δύο. Δύο παίκτες, η Μαρίνα και ο Κωνσταντίνος, έδωσαν μάχη για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Η ερμηνεία της Μαρίνας Δρέσιου το κομμάτι «Μαμά γερνάω» συγκίνησε την ιδιαίτερα τραγουδίστρια. Η Μαρίνα ήταν παίκτρια από την ομάδα της Έλενας. Και οι δύο διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όμως μόνο ο Κωνσταντίνος Τσιμούρη της ομάδας του Σάκη Ρουβά, προχώρησε στην επόμενη φάση.

Η Έλενα Παπαρίζου όμως ακούγοντας την Μαρίνα να τραγουδά συγκλονίστηκε. Κάπου εκεί λοιπόν, είδαμε την τραγουδίστρια και κριτή του The Voice of Greece να κλαίει on air και να σκουπίζει τα δάκρυά της. «Καλά, ήταν και οι δύο εξαιρετικοί αλλά σπάνια μπορεί να με κάνει ένας καλλιτέχνης να κλάψω όπως έκανε σήμερα η Μαρίνα. Σήμερα πραγματικά με κάρφωσε στο πιο ευαίσθητο σημείο». Αυτά είπε λίγο μετά η Έλενα Παπαρίζου, μεταξύ άλλων, εξηγώντας τον λόγο που την είδαμε να κλαίει. Παρόλα αυτά, το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και αποφάσισε το ποιος θα παραμείνει στο παιχνίδι. Το κοινό, όμως δεν επέλεξε να μείνει η Μαρίνα. «Μην σταματάς ποτέ, καλή συνέχεια να έχεις Μαρίνα», της είπε η Έλενα την ώρα που έφευγε.

Έλενα Παπαρίζου: “Ξέσπασε” σε δάκρυα on – air

Έλενα Παπαρίζου: Πάνε τα μακρυά της μαλλιά – Το νέο της χτένισμα

Εντυπωσιακή ξανά με μαύρο total look η Έλενα Παπαρίζου στο 2ο live του “The Voice”. Η τραγουδίστρια “έκοψε την ανάσα” με το μαύρο μίνι δαντελένιο φόρεμα της που αναδείκνυε τέλεια τις καμπύλες της και το πληθωρικό της μπούστο. Ο Γιώργος Λιανός αναφώνησε: «OMG!» βλέποντας την εμφάνιση της. Η όμορφη τραγουδίστρια και η ομάδα που επιμελείται τις εμφανίσεις της επέλεξαν μία υπέροχη δημιουργία που φέρει την υπογραφή της Κύπριας σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου. Ακόμη, έκανε την έκπληξη με νέο χτένισμα που εντυπωσίασε. Αν και η Έλενα Παπαρίζου μας έχει συνηθίσει με τα μακρυά και πλούσια μαλλιά της, αυτή τη φορά έκανε κάτι διαφορετικό. Για πρώτη φορά, την βλέπουμε με κοντά μαλλιά, τα οποία είναι και πολύ τάση φέτος. Μάλιστα, είναι και το ιδανικό χτένισμα για τις γιορτές και το ρεβεγιόν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι της πάνε πολύ και θα την συνηθίσουμε γρήγορα.

Η Έλενα Παπαρίζου έχει παρεί πολύ σοβαρά τον ρόλο της ως coach και κριτής φέτος, Όπως είπε η ίδια, αυτή τη σεζόν έχουν δουλέψει πολύ όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στο παιχνίδι. Έτσι, νιώθει ιδιαίτερη συγκίνηση και περηφάνια για όλους τους συμμετέχοντες. Τόσο για τα παιδιά που είναι στη δική της ομάδα, όσο και για τα παιδιά που είναι στις ομάδες των άλλων coaches.

https://www.instagram.com/p/B50sVLphOS6/?utm_source=ig_web_copy_link

Έλενα Παπαρίζου: Η εντυπωσιακή της είσοδος στο show

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις