Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2 Spoiler: Αναλυτικά οι βαθμολογίες των τριών φιναλίστ
LIFESTYLE

GNTM 2 Spoiler: Αναλυτικά οι βαθμολογίες των τριών φιναλίστ

GNTM 2 Spoiler: Οι φιναλίστ θα περάσουν μέσα από τρεις δοκιμασίες και θα βαθμολογηθούν από την κριτική επιτροπή.

GNTM 2 Spoiler: Το GNTM 2 ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία σε λίγες ημέρες και θα μάθουμε ποια από τις τρεις διαγωνιζόμενες που έχουν απομείνει, θα αναδειχθεί νικήτρια. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, ο τελικός του ριάλιτι μόδας, θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου, ενώ οι τρεις κοπέλες που έχουν καταφέρει να παραμείνουν στο παιχνίδι είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, η Κέισι Μίζιου και η Άννα-Μαρία Ηλιάδου. Οι φιναλίστ θα περάσουν μέσα από τρεις δοκιμασίες και θα βαθμολογηθούν από την κριτική επιτροπή. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, η κάμερα του «Πρωινού», είχε εντοπίσει τους συντελεστές του GNTM 2 στο κέντρο της Αθήνας, όπου θα πραγματοποιούνταν μία από τις δοκιμασίες, ενώ τα κορίτσια θα φωτογραφίζονταν από τον Δημήτρη Σκουλό.

Τον τελικό λόγο όμως, θα έχει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει την αγαπημένη του παίκτρια και να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open, δύο από τις δοκιμασίες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και τα κορίτσια έχουν βαθμολογηθεί, ενώ η εκπομπή παρουσίασε και τη συνολική βαθμολογία των τριών φιναλίστ για τις δύο από τις τρεις δοκιμασίες. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, η Κέισι έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 72 βαθμούς, η Αννα-Μαρία 73 και η Κάτια προηγείται με 74.

GNTM 2 Spoiler: Απόσπασμα από την εκπομπή

Τα… 10άρια της κριτικής επιτροπής

Στο βίντεο με το ρεπορτάζ αναφέρεται για το τι έχει συμβεί στο GNTM 2 και αναμένεται να δούμε στη συνέχεια: «Η πρώτη δοκιμασία πραγματοποιήθηκε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Αθήνας και του κόνσεπτ της φωτογράφισης ήταν τα ακριβά κοσμήματα. Σε αυτή την δοκιμασία, η Άννα Μαρία κατάφερε να συγκεντρώσει τέσσερα 10αρια από την κριτική επιτροπή” αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της εκπομπής.

“Η δεύτερη δοκιμασία είχε θέμα το πάρτι και τα κορίτσια κλήθηκαν να ποζάρουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Οι πληροφορίες για αυτή την δοκιμασία θέλουν την Κάτια να έχει πάρει τρία 10αρια από την Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενώ ο Άγγελος Μπράτης της έδωσε 8 βαθμούς». «Στην τρίτη δοκιμασία, της οποίας τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο live του τελικού, θα δούμε τα τρία κορίτσια του GNTM να ποζάρουν με τους αγαπημένους τους στη βροχή με θέα την Ακρόπολη. Μάλιστα στον τελικό, πέρα από την αποκάλυψη της βαθμολογίας για την τρίτη δοκιμασία, το κοινό μέσω ψηφοφορίας θα αποφασίσει ποια θα είναι η νικήτρια του GNTM».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις