Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δαλάκα χώρισε: Τίτλοι τέλους στην σχέση της με τον Φιντιρίκο
LIFESTYLE

Δαλάκα χώρισε: Τίτλοι τέλους στην σχέση της με τον Φιντιρίκο

Δαλάκα χώρισε: Η πρωταθλήτρια στίβου και νικήτρια του Survivor και ο νεαρός επιχειρηματίας, το τελευταίο διάστημα έκαναν διαρκώς κοινές εμφανίσεις και δεν ξεκολλούσαν ο ένας από τον άλλον.

Δαλάκα χώρισε: Τίτλοι τέλους φαίνεται πως έχουν πέσει στην σχέση της Κατερίνας Δαλάκα με τον επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο. Η πρωταθλήτρια στίβου και νικήτρια του Survivor και ο νεαρός επιχειρηματίας, το τελευταίο διάστημα έκαναν διαρκώς κοινές εμφανίσεις και δεν ξεκολλούσαν ο ένας από τον άλλον. Μάλιστα, ο Δημήτρης Φιντιρίκος συνόδευσε την Κατερίνα Δαλάκα ακόμη και σε επίδειξη μόδας και της κρατούσε διαρκώς το χέρι. Φαίνεται όμως, πως η σχέση τους δεν κράτησε πολύ κι αυτό γιατί πλέον έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στους λογαριασμούς τους στο Instagram, με την Κατερίνα Δαλάκα μάλιστα να έχει κατεβάσει και την κοινή φωτογραφία τους που είχε ποστάρει πριν από κάποιες ημέρες.

Ο επιχειρηματίας, από την πλευρά του, έκανε χθες μία ανάρτηση. Στην φωτογραφία ποζάρει με τον σκύλο του στον κήπο του σπιτιού του και στην λεζάντα, γράφει όλο νόημα: «Μόνοι όσοι σε νοιάζονται, μπορούν να σε ακούσουν όταν σιωπάς». Λίγες ημέρες πριν μάλιστα, η Κατερίνα Δαλάκα εμφανίστηκε με τον νέο της σύντροφο στο fashion show της Kathy Heyndels. Οι δυο τους καθόντουσαν στις πρώτες σειρές, απολαμβάνοντας το σόου. Το ειδύλλιο φέρεται να ξεκίνησε πριν λίγο καιρό. Οι δυο τους, αρχικά, ήταν φίλοι και σιγά σιγά άρχισαν να έρχονται πιο κοντά. Ο φωτογραφικός φακός του NDPphoto απαθανάτισε το ζευγάρι στο σόου μόδας. Μάλιστα, στις φωτογραφίες φαίνεται η Κατερίνα Δαλάκα να πιάνει τρυφερά του μπράτσο του Δημήτρη Φιντιρίκου, δείχνοντας ότι οι δυο τους είναι πολύ καλά.

Δαλάκα χώρισε: Τα δημοσιεύματα έναν μήνα πριν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις