Tην έφαγαν οι κοριοί: Στο ξενοδοχείο που διέμενε

ΚΟΣΜΟΣ

Tην έφαγαν οι κοριοί: Στο ξενοδοχείο που διέμενε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Tην έφαγαν οι κοριοί: Σε εφιάλτη κατέληξαν οι διακοπές μιας γυναίκας από τη Σουηδία στο Δουβλίνο.

09.12.2019 | 14:57

Tην έφαγαν οι κοριοί: Η 54χρονη Σάνια Μάντουριτς πλήρωσε 350 ευρώ για δύο βράδυ σε πολυτελές ξενοδοχείο του Δουβλίνου και έφυγε με… 77 τσιμπήματα από κοριούς! Όπως η ίδια εξηγεί, διάλεξε το Hotel Riu Plaza The Gresham λόγω της εξαιρετικής του φήμης. Η Σάνια σχεδιάζε να περάσει ένα Σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα της Ιρλανδίας αλλά οι κοριοί της άλλαξαν τα σχέδια!

«Δεν περίμενα ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο. Είχα σημάδια από τα τσιμπήματα στο πρόσωπό μου, το λαιμό μου και τα χέρια μου. Τα έδειξα στους υπεύθυνους του ξενοδοχείου και εκείνοι μου έλεγαν “αποκλείεται”» λέει στην ιρλανδική Sun. «Το ξενοδοχείο ήξερε το πρόβλημα, δεν μιλάμε για τυχαίο γεγονός γιατί είχα 77 τσιμπήματα. Δεν ξέρω πόσοι κοριοί υπήρχαν συνολικά αλλά είδα πολλούς» καταλήγει.

Tην… έφαγαν οι κοριοί: Είχα 77 δαγκωματιές 

Η Sanja πραγματοποίησε κράτηση για δύο διανυκτερεύσεις και έφτασε στο ξενοδοχείο στις 30 Οκτωβρίου και έμεινε μέχρι την 1η Νοεμβρίου. Αναγκάστηκε να δαπανήσει 70 ευρώ για επίσκεψη στο γιατρό και άλλα 30 ευρώ για δισκία και κρέμα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Η Σάνια, η οποία έφυγε από το Δουβλίνο τον περασμένο μήνα, δήλωσε ότι πρέπει να δουλέψει από το σπίτι καθώς έχει μεγάλα σημάδια στο πρόσωπό της.

Tην έφαγαν οι κοριοί: Η ανακοίνωση του ξενοδοχείου 

Η Sanja ισχυρίστηκε ότι η διευθύντρια του ξενοδοχείου της είπε ότι τα τσιμπήματα έμοιαζαν με “κάτι”, αλλά δεν ήταν σίγουρη γιατί δεν “ήταν ειδικός”. Ένας εκπρόσωπος του Riu Plaza The Gresham δήλωσε: “Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών μας αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας. “Παίρνουμε αυτό το θέμα πολύ σοβαρά. “Δεν βρέθηκαν κοριοί στο κρεβάτι του ξενοδοχείου μετά από ανάλυση που έκαναν ειδικοί”.

Exit mobile version