Μωρό ποντίκια: Εκτός κινδύνου το 3,5 μηνών βρέφος

ΕΛΛΑΔΑ

Μωρό ποντίκια: Εκτός κινδύνου το 3,5 μηνών βρέφος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Μωρό ποντίκια: Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για το παιδάκι καθώς θα υποβληθεί σε μία σειρά επεμβάσεων

09.12.2019 | 22:30

Μωρό ποντίκια: Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται το 3,5 βρέφος από το Διδυμότειχο που μεταφέρθηκε την περασμένη Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο σε φρικτή κατάσταση καθώς το είχαν δαγκώσει ποντίκια. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ1, το μωράκι είναι εκτός κινδύνου ενώ την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου μεταφέρθηκε στο Παίδων Αγία Σοφία, στην Αθήνα. Τις προηγούμενες μέρες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του καθώς στο Αγία Σοφία υπάρχουν εξειδικευμένοι πλαστικοί χειρουργοί για παιδιά.

Και αυτό γιατί το μωρό θα υποβληθεί σε μία σειρά από επεμβάσεις για να αποκατασταθεί η εικόνα του από τα τραύματα που προκάλεσαν τα τρωκτικά. Για αυτό και οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για το παιδάκι καθώς θα υποβληθεί σε μία σειρά επεμβάσεων.

Μωρό ποντίκια: Παραμελημένο το βρέφος 

Το κοριτσάκι 3,5 μηνών το οποίο δάγκωσαν ποντίκια, σύμφωνα με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ), Δημήτρη Αδαμίδη, παρουσίαζε εικόνα ακραίας παραμέλησης.

Σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Αδαμίδης, από το κοριτσάκι έχει αφαιρεθεί το μεγαλύτερο μέρος του δέρματος της μύτης, ένα μεγάλο τμήμα από το μάγουλο καθώς και από τον βραχίονα στον οποίο έχουν αποκαλυφθεί οι μύες και τμήμα των οστών, ενώ φέρει και πολλές εκδορές στα κάτω άκρα. Επίσης το μωρό παρουσιάζει σημάδια αφυδάτωσης.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, έχουν συλληφθεί οι δύο γονείς, ο 22χρονος πατέρας και η 16χρονη μητέρα, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Πρόκειται για οικογένεια Ρομά, που φέρεται να διέμενε σε λαξευτή σπηλιά στον λόφο του κάστρου του Καλέ στο Διδυμότειχο.

Exit mobile version