Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Κοκαΐνη – Καλλιθέα: Χειροπέδες εν ώρα αγοραπωλησίας
ΕΛΛΑΔΑ

Κοκαΐνη – Καλλιθέα: Χειροπέδες εν ώρα αγοραπωλησίας

Κοκαΐνη – Καλλιθέα: Στο αυτοκίνητο και το ορμητήριο των διακινητών κατασχέθηκαν πάνω από δύο κιλά κοκαΐνης, καθώς και ποσότητα κάνναβης.

Κοκαΐνη – Καλλιθέα: Μέρα-μεσημέρι, την ώρα της αγοραπωλησίας κοκαΐνης, βρέθηκαν με χειροπέδες δύο Αλβανοί υπήκοοι, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στην περιοχή της Καλλιθέας. Από τους αστυνομικούς της Δίωξης ναρκωτικών ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και τρίτου συνεργού τους, ο οποίος αναζητείται. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από δύο κιλά κοκαΐνης, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και χρηματικό ποσό.

Όπως ανακοινώθηκε, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση εγκληματικών κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών ουσιών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ομάδας ατόμων στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, εντοπίσθηκαν οι συλληφθέντες, στην Καλλιθέα, κατά τη διάρκεια αγοραπωλησίας κοκαΐνης, και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Κοκαΐνη – Καλλιθέα: Πάνω από δύο κιλά παραισθήσεων

Στην κατοχή τους και μετά από έρευνες σε οικία και σε ένα όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 205 γραμμάρια κοκαΐνης
  • 655 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
  • Το χρηματικό ποσό των 17.520 ευρώ
  • Δύο ζυγαριές ακριβείας
  • Τρία κινητά τηλέφωνα και
  • πλήθος νάιλον συσκευασιών.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα αυτοκίνητο και μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ως μέσα μετακίνησης και μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Επιχείρηση και στο κέντρο της Αθήνας

Η Δίωξη Ναρκωτικών, οργάνωσε επιχείρηση και στο κέντρο της Αθήνας με τον ίδιο στόχο την καταπολέμηση των ναρκωτικών. Απογευματινές ώρες, η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή των πλατειών Τράιμπερ και Θεάτρου καθώς και στην οδό Χαλκοκονδύλη. Στο πλαίσιο της επιχείρησης ελέγχθηκαν συνολικά είκοσι έξι άτομα και προσήχθησαν έντεκα. Από τα προσαχθέντα άτομα συνελήφθησαν δύο Έλληνες, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τριάντα ένα ναρκωτικά δισκία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις