Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός Ερυθρός Αστέρας διαιτητής: Αυτός ο ρέφερι διευθύνει τον αγώνα στο Champions League
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός Ερυθρός Αστέρας διαιτητής: Αυτός ο ρέφερι διευθύνει τον αγώνα στο Champions League

Ολυμπιακός Ερυθρός Αστέρας διαιτητής: Ο 43χρονος Ιταλός έχει βρεθεί μια ακόμη φορά στον δρόμο του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός Ερυθρός Αστέρας διαιτητήςΟ 43χρονος Ιταλός ρέφερι από τη Βιτσέντζα, Ντανιέλε Ορσάτο, ορίστηκε διευθύνει τον μεγάλο «τελικό» της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο 43χρονος Ιταλός έχει βρεθεί μια ακόμη φορά στον δρόμο του Ολυμπιακού, στις 24 Οκτωβρίου του 2012 και τη νίκη με 2-1 επί της Μονπελιέ στην Γαλλία για τους ομίλους του Champions League.

Επίσης έχει διευθύνει τα Γεωργία-Ελλάδα 1-2 το 2011 για τα προκριματικά του Euro 2012, ΠΑΟΚ-Ρούμπιν Καζάν 1-1 το 2011 για τους ομίλους του Europa League, Παναθηναϊκός-Ντιναμό Μόσχας 1-2 το 2014 για τους ομίλους της ίδιας διοργάνωσης και Ατρόμητος-Φενέρμπαχτσε 0-1 για τα playoffs το 2015. Πέρσι ήταν στο Ερυθρός Αστέρας-Σάλτσμπουργκ 0-0 για τα playoffs του Champions League. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι ερυθρόλευκοι είχαν ηττηθεί με σκορ 3-1 στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Και αυτό διότι στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, αρκεί μία απλή νίκη με οποιοδήποτε σκορ απέναντι στους Σέρβους, ώστε ο Ολυμπιακός να πάρει το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο του ομίλου και να βρεθεί τελικά στη φάση των «32» του Europa League. Η αναμέτρηση στο Φαληρικό γήπεδο είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει την Τετάρτη στις 22:00, με το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να είναι κατάμεστο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις