Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μαχαίρωσαν οπαδό: Φίλαθλος της Μίλαν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από φανατικούς της Μπολόνια
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαχαίρωσαν οπαδό: Φίλαθλος της Μίλαν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από φανατικούς της Μπολόνια

Μαχαίρωσαν οπαδό: Ο άτυχος άνδρας μαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Μπολόνια.

Μαχαίρωσαν οπαδόΈνα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στον αγώνα Μπολόνια – Μίλαν για τη 15η αγωνιστικής της Serie A. Ο άτυχος άνδρας μαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Μπολόνια, ωστόσο σύμφωνα με το Rai Sport, διέφυγε τον κίνδυνο. Η ίδια πηγή, αναφέρει ότι το μαχαίρωμα συνέβη μετά από διένεξη μεταξύ οπαδών της Μίλαν, που άρχισε στις εξέδρες του Renato Dall’Ara, ενώ οι παίκτες της ομάδας του Μιλάνου πετούσαν τις φανέλες τους στους οπαδούς για να τους ευχαριστήσουν. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το αιματηρό περιστατικό.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έδειξε σημάδια βελτίωσης, αν και στο τέλος ίδρωσε για να πάρει τη νίκη στο Renato dall Ara. Οι Rossoneri επικράτησαν 2-3 της Μπολόνια  και αρχίζουν να σουλουπώνουν την εικόνα τους στη βαθμολογία της Serie A. Στο 15′ ο Μπάνι φάνηκε να σπρώχνει από πίσω τον Πιόντεκ, ο οποίος νίκησε τον Σκορούπσκι από τα 11 βήματα στην πολωνική μονομαχία (0-1). Η Μίλαν ήταν για πρώτη φορά ίσως φέτος θετική στη συμπεριφορά της, είχε καλή κυκλοφορία και pressing και στο 32′ από την καταπληκτική μπαλιά του Σούσο, ο Τεό Ερναντέζ πέτυχε το 4ο γκολ του φέτος στο πρωτάθλημα γράφοντας το 0-2. Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε και αυτογκόλ για το 1-2. Στα πρώτα όμως δευτερόλεπτα της επανάληψης, η ομάδα του Πιόλι επανέφερε το προβάδισμα των δύο τερμάτων με το εξαιρετικό τεχνικό αριστερού του Μποναβεντούρα από το ημικύκλιο (1-3).

Στη συνέχεια οι Rossoneri ήλεγξαν τον ρυθμό και φάνηκε ότι θα κρατήσουν την άνετη νίκη. Τη νίκη την κράτησαν τελικά, όμως με το άγχος να εμφανίζεται για ακόμα μια φορά αφού στο 82′ ο Ερναντέζ έσπρωξε από πίσω τον Ορσολίνι και ο Σανσόνε από τη βούλα του πέναλτι νίκησε τον Ντοναρούμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις