Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και διακοπές: Ποιο είναι το ιδανικό ταξίδι για εσένα
PLUS

Ζώδια και διακοπές: Ποιο είναι το ιδανικό ταξίδι για εσένα

Ζώδια και διακοπές: Ποιες είναι οι ιδανικές διακοπές με βάση το ζώδιό σου;

Ζώδια και διακοπές: Βρισκόμαστε λίγο πριν τα Χριστούγεννα και και όλοι αναζητάμε τον ιδανικό προορισμό για λίγες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης. Το μυαλό μας βρίσκεται στην ξεγνοιασιά, σε μέρη εξωτικά και ονειρεμένα. Τα ταξίδια είναι εμπειρίες, διασκέδαση, γνώση, εικόνες και παραστάσεις που μας βοηθούν να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Ποια είναι όμως τα ταξίδια που ταιριάζουν στα ζώδια

Οι μετακινήσεις και τα ταξίδια για χαλάρωση είναι θέματα που τα κυβερνά ο Έρμης. Για να έχει όμως αποτέλεσμα ένα ταξιδάκι θα πρέπει ο καθένας μας, ανάλογα με το ζώδιο του, να βρεθεί σε ένα περιβάλλον τέτοιο που να τον εμπνέει και να μιλάει στην ψυχοσύνθεση του.

Ζώδια και διακοπές: Μάθε ποιο είναι το ιδανικό ταξίδι

ΚΡΙΟΣ

Με κυβερνήτη σου τον Άρη, θέλεις να βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση, να ταξιδεύεις. Δεν σου αρέσει να πηγαίνεις στα ίδια μέρη συνέχεια. Άλλοτε αναζητάς μια μεγάλη παρέα και άλλοτε αποφασίζεις να δραπετεύσεις μόνος. Ήλιος, θάλασσα, διασκέδαση και περιπέτεια είναι για σένα το καλοκαίρι. Προτιμάς πιο πολύ τα ταξίδια με αεροπλάνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σου αρέσουν οι διακοπές με λίγους και καλούς, αναζητάς την οικειότητα και τα γνώριμα μέρη που ξέρεις πως θα περάσεις καλά. Δεν σου αρέσει η ταλαιπωρία, προτιμάς τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου. Οργανώνεσαι πολύ νωρίτερα με σκοπό να περάσεις τέλεια. Σου αρέσει το καλό φαγητό και το κρασί, οι χρυσές αμμουδιές και τα γραφικά μέρη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπάς τα ταξίδια, τις μετακινήσεις, να πηγαίνεις σε νέα μέρη. Θέλεις να βρίσκεσαι με μια βαλίτσα στο χέρι, να κάνεις ταξίδια μακρινά και ονειρεμένα, να γνωρίζεις νέους πολιτισμούς, να αποκτάς νέες εμπειρίες. Δεν μπαίνεις σε καλούπια, αγαπάς τις παρέες αλλά και την ελευθερία. Είσαι κοινωνική, θέλεις την πολυκοσμία και τη νυχτερινή ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπάς τη θάλασσα και τα γνώριμα, οικεία μέρη, ένα χωριό, ένα νησί. Πηγαίνεις σε μέρη από τα οποία έχεις αναμνήσεις. Δεν σε συγκινούν οι εκπλήξεις παρά μόνο αν είσαι σίγουρη πως με το άτομο που θα πας θα περάσεις σίγουρα καλά. Θέλεις τη βολή σου και αποφεύγεις τα πολυσύχναστα μέρη. Προτιμάς τις διακοπές με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα σε μέρη φιλόξενα και γραφικά.

ΛΕΩΝ

Θέλεις να ταξιδεύεις σε δημοφιλή και πολυσύχναστα μέρη, να φωτογραφίζεσαι και να επιδεικνύεις πόσο καλά περνάς. Αναζητάς την καλή παρέα και τις ανέσεις. Ταξιδεύεις παρέα με το ταίρι σου αλλά και τους φίλους σου αρκεί εσύ να επιλέγεις το ξενοδοχείο και το μέρος. Είσαι η ψυχή της παρέας αρκεί όλοι να συμφωνούν μαζί σου. Θέλεις τη χλιδή, την άνεση, την πολυτέλεια, σκορπάς λεφτά για να περνάς καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναζητάς την ησυχία και κάνεις διακοπές με λίγους και καλούς. Δεν σου αρέσει η πολυκοσμία και ο συνωστισμός. Θέλεις να απολαμβάνεις τη φύση και την ηρεμία. Προβλέπεις τα πάντα και βγάζεις πρόγραμμα για την κάθε μέρα. Αναλύεις λεπτομερώς τα πάντα γύρω σου και μπορεί κάποιες φορές να γίνεσαι πιεστική.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπάς την καλή παρέα και κάνεις φίλους όπου και αν βρεθείς. Διασκεδάζεις και προτιμάς τα μέρη που μπορείς να απολαύσεις τη φύση και την νυχτερινή ζωή. Θέλεις να έχεις τρόπους να περνάς καλά. Είσαι μέσα σε όλα. Μόνο που δεν θέλεις να κουράζεσαι, προτιμάς το ξενοδοχείο από το camping. Αγαπάς την περιπέτεια και τα τροπικά μέρη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπάς τα απόμερα, μακρινά μέρη, τις ερημικές παραλίες αλλά και το πράσινο στο βουνό. Δεν σου αρέσει η πολυκοσμία, είσαι μοναχική, θέλεις να έχεις χρόνο για να σκέφτεσαι και να παίρνεις αποφάσεις. Είσαι περίεργη και δεν συμβιβάζεσαι εύκολα με τις προτάσεις των άλλων. Λατρεύεις το μυστήριο και τις δυνατές εμπειρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρίσκεσαι με μια βαλίτσα στο χέρι, επισκέπτεσαι νέα μέρη, λατρεύεις τα ταξίδια και τις μετακινήσεις. Κάνεις οικονομία για να πηγαίνεις ταξίδια, να γνωρίζεις νέους πολιτισμούς και κουλτούρες. Θέλεις να γνωρίζεις ανθρώπους διαφορετικούς από εσένα. Τα ταξίδια είναι γνώση και εμπειρία. Προσπαθείς να συνδυάσεις βουνό με θάλασσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προγραμματίζεις τις διακοπές σου πολύ νωρίς και φυσικά έχεις φροντίσει να έχεις ξεμπερδέψει με όλες τις υποχρεώσεις σου. Πηγαίνεις σε μέρη που σε χαλαρώνουν, θέλεις να απολαύσεις τη φύση, το οξυγόνο, τον ήλιο, τη θάλασσα. Έχεις ανάγκη να αποβάλλεις το άγχος σου στην ηρεμία. Ταξιδεύεις πάντα με πρόσωπα που γνωρίζεις καλά και αισθάνεσαι οικειότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι απρόβλεπτη και αγαπάς πράγματα μακριά από τα συνηθισμένα. Σου αρέσουν οι εκπλήξεις και τα απρογραμμάτιστα ταξίδια. Πηγαίνεις σε μέρη μακρινά και μη γνώριμα. Είσαι η ψυχή της παρέας και όλοι περνούν τέλεια μαζί σου. Είσαι των άκρων και τα ασυνήθιστα σε εξιτάρουν. Περίεργη και γεμάτη φαντασία, εξερευνάς νέα μέρη γεμάτα μυστήριο.

ΙΧΘΥΕΣ

Αναζητάς τη θάλασσα και τις εξορμήσεις σε μοναδικές ακρογιαλιές για να απολαύσεις τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία. Σου αρέσουν τα ειδυλλιακά μέρη, αυτά που ταξιδεύουν το μυαλό και σου αλλάζουν παραστάσεις. Είσαι μέσα σε κάθε πρόταση. Σε απόμερα νησιά, με θέα τη θάλασσα από το σπίτι σου, φορτίζεις τις μπαταρίες σου. Θέλεις να ξεφύγεις από το άγχος της καθημερινότητας και να ηρεμήσεις, να αράξεις, να διαλογιστείς, να χαθείς στον κόσμο σου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις