Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δούκισσα Νομικού μαλλιά: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε
LIFESTYLE

Δούκισσα Νομικού μαλλιά: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε

Δούκισσα Νομικού μαλλιά: Οι ακόλουθοί της σχολίασαν πως είναι υπέροχα τα μαλλιά της.

Δούκισσα Νομικού μαλλιά: Τώρα που έφερε στον κόσμο και το δεύτερο παιδί της, την κόρη της Αναστασία, που συμπλήρωσε την ευτυχία της με το σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη, με τον οποίο έχει αποκτήσει και΄ένα γιο, τον ενός έτους Σάββα, η Δούκισσα Νομικού είναι έτοιμη για νέα ξεκινήματα.

«Πόσο μου αρέσουν τα νέα ξεκινήματα» έγραψε στο Instagram, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, που φημολογείται πως σύντομα θα επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα, μετά από απουσία ετών λόγω των παιδιών της.

https://www.instagram.com/p/B5vFN_QnjjD/

Δούκισσα Νομικού μαλλιά: Η θεαματική αλλαγή στο hair look της 

Η Δούκισσα, μέσα σε σύντομο διάστημα μετά τη γέννηση της Αναστασίας, στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, έχασε όλα τα (λιγοστά) κιλά που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη και τώρα έκανε και μια θεαματική αλλαγή στο hair look της, υιοθετώντας ένα από τα πιο ισχυρά hair trends της σεζόν.

Η όμορφη μανούλα, ωστόσο, δεν έκοψε τα μαλλιά της, αλλά τα άλλαξε για τις ανάγκες φωτογράφησης. Το μοντέλο μάζεψε τα μαλλιά της με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνονται σαν να τα έχει κόψει κοντά. Ομολογουμένως, πάντως, είτε με μακριά, είτε με κοντά μαλλιά η Δούκισσα Νομικού είναι μία κούκλα.

 

Δούκισσα Νομικού: Η τρυφερή φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της

H Δούκισσα Νομικού ανέβασε το μεσημέρι της Τρίτης μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της. Την στιγμή που βρίσκεται με το σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα 2 της παιδιά. Η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει τη μητρότητα δίπλα στον μικρό Σάββα και την Αναστασία που όπως μας είπε έγινε δύο μηνών.

Ο ερχομός των παιδιών της, ήταν το ωραιότερο δώρο που θα μπορούσε ποτέ να της προσφέρει η ζωή. Έτσι, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να μοιραστεί μια προσωπική οικογενειακή στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η αλήθεια είναι πως σπάνια αναρτά φωτογραφίες που είναι όλη η οικογένεια μαζί.

https://www.instagram.com/p/B5VH91fHhug/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις