Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άγριες Μέλισσες: Το απίθανο περιστατικό που βίωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος
LIFESTYLE

Άγριες Μέλισσες: Το απίθανο περιστατικό που βίωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Άγριες Μέλισσες: Στο Down Town και τον Πάνο Ζόγκα μίλησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ή αλλιώς ο τηλεοπτικός Λάμπρος από τις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους πρωταγωνιστές του κοινού στις «Άγριες Μέλισσες». Ο «Λάμπρος» μίλησε στο περιοδικό Down Town και τον Πάνο Ζόγκα για τα μηνύματα που λαμβάνει για τη δημοφιλή σειρά. Όπως είπε, δέχεται μηνύματα σχετικά με την ερμηνεία αλλά και ερωτικές εξομολογήσεις.

«Ακόμα και στα μηνύματα που παίρνω το 90% είναι για το πόσο τους συγκίνησε μια σκηνή, μια αντίδρασή μου, ένα βλέμμα. Αυτό νομίζω δεν έχει να κάνει απλώς με ένα ωραίο παρουσιαστικό, χωρίς να σημαίνει ότι το “δέμας” δεν παίζει ρόλο στη δουλειά μας. Απλώς δεν αρκεί. Το υπόλοιπο 10% μου λέει ότι μπορείς να φανταστείς. Ερωτικές εξομολογήσεις, ότι αν δεν με θέλει η Ελένη, θέλουν να με παντρευτούν άλλες, απειλές για να μην πληγώσω την Ελένη ξανά, τέτοια πράγματα», είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

https://www.instagram.com/p/B5sL4Y4Jv2U/

Άγριες Μέλισσες: Το απίστευτο περιστατικό στο Σύνταγμα 

Ο ηθοποιός αποκάλυψε και ένα απίθανο περιστατικό που του συνέβη στο Σύνταγμα. «Μια μέρα, είχε έρθει στην παράσταση που παίζω ο ξάδερφός μου με την οικογένειά του και είχαμε βγει στο Σύνταγμα. Την ώρα που έλεγα στα ανίψια μου “να προσέχετε, γιατί εδώ στην Αθήνα μπορεί να σας αρπάξουν το πορτοφόλι χωρίς να το καταλάβετε”, με γραπώνει άγρια ένας τύπος από το μπουφάν, πάω να τσαμπουκαλευτώ και μου λέει “σε παρακαλώ, πες μου τι μυστικό θα πεις τη Δευτέρα στην Ελένη, και θέλω να μου το πεις όπως ακριβώς θα το πεις σε εκείνη”», είπε.

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Λάμπρος κάνει πλάκα στην Ελένη – Η επική απάντηση

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι ο τίτλος της επιτυχημένης πλέον σειράς του ΑΝΤ1 που ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2019. Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή για τα ελληνικά δεδομένα, η οποία στοίχισε στον τηλεοπτικό σταθμό 6 εκατ. ευρώ. Οι ηθοποιοί από τις «Άγριες Μέλισσες» περνούν καλά στα γυρίσματα κι αυτό φαίνεται προς τα έξω. Το καστ της πετυχημένης σειράς εποχής του ΑΝΤ1, έχει έρθει πολύ κοντά, καθώς λόγω των πολύωρων γυρισμάτων, περνούν πάρα πολύ χρόνο μαζί. Αυτό φαίνεται εξάλλου και από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στο Instagraμ, όπως είχε κάνει και πριν από λίγο καιρό η Δανάη Μιχαλάκη.

Η τηλεοπτική «Δρόσω», είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία από τα γυρίσματα των «Άγριων Μελισσών», στην οποία βλέπουμε το χέρι της να καλύπτει τη συμπρωταγωνίστριά της, Ελλη Τρίγγου, ενώ η Μαρία Κίτσου ξεκαρδίζεται στα γέλια. Η τηλεοπτική «Δρόσω», είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία από τα γυρίσματα των «Αγριων Μελισσών», στην οποία βλέπουμε το χέρι της να καλύπτει τη συμπρωταγωνίστριά της, Ελλη Τρίγγου, ενώ η Μαρία Κίτσου ξεκαρδίζεται στα γέλια. «Το κορίτσι μου, μετά από μία χαλαρή πρόβα!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Από την πλευρά της η Μαρία Κίτσου, του απάντησε «Δεν υπάρχουν λόγια…».

«Άγριες Μέλισσες»: Η ανάρτηση του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Άγριες Μέλισσες»:  Η απάντηση της Μαρίας Κίτσου

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις