Μαρία Καλογεροπούλου – περίοδος: Συνδικαλίστρια καταγγέλλει bullying από ΣΥΡΙΖΑιους

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρία Καλογεροπούλου – περίοδος: Συνδικαλίστρια καταγγέλλει bullying από ΣΥΡΙΖΑιους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μαρία Καλογεροπούλου - περίοδος: Η Μαρία Καλογεροπούλου,είχε γίνει γνωστή από τα βίντεο που ανεβάζει στα social media.

08.12.2019 | 15:07

Μαρία Καλογεροπούλου – περίοδος: Bullying από συναδέλφους της συνδικαλιστές εκπαιδευτικούς καταγγέλλει το μέλος της ανεξάρτητης κίνησης εκπαιδευτικών «Εκπαιδευτική δράση» στην Ανατολική Αττική, Μαρία Καλογεροπούλου.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter η αναπληρώτρια δασκάλα κάνει λόγο για «ανήθικες επιθέσεις συνδικαλιστών που προέρχονται κατά κύριο λόγο από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ».

Σύμφωνα με την ίδια «έκαναν bullying στον επικεφαλής μας για τη φεμινιστική μου δράση και κυρίως για τη γυναικεία περίοδο» προσθέτοντας ότι «χυδαιολογούν με χονδροφοβικό πρόσημο κατά του επικεφαλής μας».

«Ο σεξισμός, η χονδροφοβία και η χυδαιολογία και κάθε είδους διάκριση δεν έχουν θέση στον συνδικαλισμό των δασκάλων» καταλήγει.

Η Μαρία Καλογεροπούλου, που ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παύλου Γερουλάνου είχε γίνει γνωστή από τα βίντεο που ανεβάζει στα social media. Τα βίντεο αυτά έχουν θέμα το περιβάλλον, τον φεμινισμό και τις διακρίσεις.

Μετά την καταγγελία για τις σεξιστικές μελιτζάνες και τη συσχέτιση της κλιματικής αλλαγής με το Game of Thrones, η Μαρία Καλογεροπούλου ανέβασε βίντεο που καταπιάνεται με τα σουτιέν με ενίσχυση που πωλούνται στο εμπόριο. Με τη λεζάντα ‘Αν δεν σέβεσαι τα βυζιά μου, η επανάστασή σου δεν με ενδιαφέρει’ να συνοδεύει το βίντεο που ανέβασε στο στη σελίδα της στο Facebook, εξαπέλυε μύδρους κατά των σουτιέν με ενίσχυση και αυτών που τα πουλάνε. Για να καταλήξει ότι όλα στην κοινωνία είναι σχεδιασμένα από την αντρική οπτική γωνία και έχουν στόχο να ταλαιπωρούν τις γυναίκες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μαρία Καλογεροπούλου: Η σύγκριση του Game of Thrones με την κλιματική αλλαγή

Στο παρελθόν η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παύλου Γερουλάνου “Αθήνα Είσαι Εσύ”, με βίντεό της  αναφέρεται στην κλιματική αλλαγή και προσπαθεί να την εξηγήσει με όρους και ονόματα από το Game of Thrones. Την παρομοιάζει με τους White Walkers, που φέρνουν τον χειμώνα στο πέρασμά τους, τις μεγάλες δυνάμεις με τις οικογένειες και φατρίες του Γουίντερφελ (Σταρκ, Λάνιστερ, Μπαράθιον και πάει λέγοντας) και όλους εμάς με τους… Γουάιντλινγκς.

Μπορεί η κλιματική αλλαγή να είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για το περιβάλλον και τον πλανήτη Γη, όμως ο τρόπος που η Καλογεροπούλου το έθεσε μάλλον δεν ευαισθητοποίησε κανέναν.

Exit mobile version