Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά σε σπίτι: Νεκρός ηλικιωμένος στη Μυτιλήνη – Στο νοσοκομείο η σύζυγός του
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε σπίτι: Νεκρός ηλικιωμένος στη Μυτιλήνη – Στο νοσοκομείο η σύζυγός του

Φωτιά σε σπίτι: Τραγωδία τα ξημερώματα της Κυριακής στην Μυτιλήνη με έναν άνδρα να ανασύρεται νεκρός μετά απο πυρκαγιά στο σπίτι του στην οδό Κεφαλληνίας.

Φωτιά σε σπίτι: Ένας ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του, όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι του, στη Μυτιλήνη, νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Τον άτυχο 89χρονο εντόπισαν οι πυροσβέστες μετά την κατάσβεση της φωτιάς, χωρίς τις αισθήσεις του, πιθανόν λόγω των αναθυμιάσεων. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, στην οδό Κεφαλληνίας 3, στην πόλη της Μυτιλήνης και στο σημείο επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Πριν από την άφιξη της πυροσβεστικής η σύζυγος του ηλικιωμένου είχε προλάβει να βγει από το σπίτι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όμως, για τον σύζυγό της ήταν ήδη αργά. Από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στη μονοκατοικία και κατέρρευσε η σκεπή της, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Δείτε το tweet της Πυροσβεστικής:

Φωτιά σε σπίτι: Άλλο ένα θύμα πριν λίγες ημέρες

Την 1η του Δεκέμβρη, ένα άτομο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από φλεγόμενο σπίτι, στον Βύρωνα, πάλι πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά εκδηλώθηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος. Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης σε υπνοδωμάτιο χωρίς τις αισθήσεις του και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο σημείο επιχείρησαν έξι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο με δύο οχήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις