Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά σε διαμέρισμα: Φωτιά σε σπίτι στο Μοσχάτο
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα: Φωτιά σε σπίτι στο Μοσχάτο

Φωτιά σε διαμέρισμα: Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής, τα άτομα που υπήρχαν μέσα στο διαμέρισμα, έχουν βγει από αυτό. 

Φωτιά σε διαμέρισμαΦωτιά ξέσπασε το πρωί της Κυριακής σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο, επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης 13. Στο σημείο έχουν βρεθεί και επιχειρούν για την κατάσβεση 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής, τα άτομα που υπήρχαν μέσα στο διαμέρισμα, έχουν βγει από αυτό. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η αιτία για την οποία ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Νωρίτερα το πρωί της Κυριακής, ένας ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του, όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι του, στη Μυτιλήνη. Τον άτυχο 89χρονο εντόπισαν οι πυροσβέστες μετά την κατάσβεση της φωτιάς, χωρίς τις αισθήσεις του, πιθανόν λόγω των αναθυμιάσεων. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, στην οδό Κεφαλληνίας 3, στην πόλη της Μυτιλήνης και στο σημείο επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα. Πριν από την άφιξη της πυροσβεστικής η σύζυγος του ηλικιωμένου είχε προλάβει να βγει από το σπίτι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όμως, για τον σύζυγό της ήταν ήδη αργά. Από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στη μονοκατοικία και κατέρρευσε η σκεπή της, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Το tweet της Πυροσβεστικής το πρωί της Κυριακής:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις