Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ντέμης Τόρες: Το μήνυμα του Ισπανού στον Sport24 Radio για την πορεία τους στην Ατλέτικο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντέμης Τόρες: Το μήνυμα του Ισπανού στον Sport24 Radio για την πορεία τους στην Ατλέτικο

Ντέμης Τόρες: «Σου ζητώ συγγνώμη επειδή εκείνη την εποχή δεν γνώριζα καλά αγγλικά, αλλά ευτυχώς έμαθες εσύ γρήγορα ισπανικά και μπορούσαμε να συνεννοηθούμε», είπε μεταξύ άλλων ο Τόρες στον Ντέμη.

Ντέμης Τόρες: Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Sport24 Radio 103,3 και παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή “Ελα στο λαό σου” με τους Βασίλη Τεμπέλη, Ηλία Καλλονά και Σπύρο Κοντό. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τον παλαίμαχο επιθετικό της ΑΕΚ και της Εθνικής τον περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη, αφού ο πρώην συμπαίκτη τους στην Ατλέτικο, Φερνάντο Τόρες του έστειλε ένα υπέροχο μήνυμα μέσω του Sport24 Radio 103,3. Ο “Νίνιο” θυμήθηκε το κοινό πέρασμά τους από τους “ροχιμπλάνκος”, ενώ ζήτησε συγγνώμη επειδή εκείνη την περίοδο δεν γνώριζε καλά αγγλικά και δεν ήταν εύκολο να συνεννοηθούν.

“Γεια σου Ντέμη. Χαίρομαι που σου στέλνω αυτό το μήνυμα. Θυμάμαι πολύ καλά τη συνύπαρξή μας στην Ατλέτικο. Σου ζητώ συγγνώμη επειδή εκείνη την εποχή δεν γνώριζα καλά αγγλικά, αλλά ευτυχώς έμαθες εσύ γρήγορα ισπανικά και μπορούσαμε να συνεννοηθούμε. Ήταν χαρά μου να παίξω μαζί σου, το απόλαυσα έμαθα πολλά ως νέος παίκτης δίπλα σου. Πάντα δούλευες σκληρά και για την ομάδα. Εύχομαι ό,τι καλύτερο σε εσένα, ελπίζω να τα πούμε σύντομα”, ήταν το μήνυμα του Τόρες, με τον Νικολαΐδη να απαντά με ένα πλατύ χαμόγελο: “Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θέλω το τηλέφωνό του, έχω να του μιλήσω καιρό (σ.σ. γέλια). Πίστευα πως ο Τόρες θα γίνει πιο μεγάλος παίκτης απ’ ό,τι έγινε. Δηλαδή, αν έμενε στη Λίβερπουλ θα έκανε φοβερά πράγματα. Είχε μία απίστευτη ορμή. Ήθελα να παίζω και να του δίνω γκολ. Ήταν πολύ καλό παιδί. Είναι ένα παιδί που παίζει με το συναίσθημα. Η Λίβερπουλ του ταίριαζε”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις