Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Καρέρα – προπονητής ΑΕΚ: Οι κόρες του, προκαλούν εγκεφαλικά
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καρέρα – προπονητής ΑΕΚ: Οι κόρες του, προκαλούν εγκεφαλικά

Καρέρα - προπονητής ΑΕΚ: Ο Μάσιμο Καρέρα είναι και με τη βούλα ο νέος προπονητής της ΑΕΚ.

Καρέρα – προπονητής ΑΕΚ: “Εγκεφαλικά” προκαλούν οι δύο κόρες του νέου προπονητή της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, που έσπευσαν να τον συγχαρούν και να του ευχηθούν καλή επιτυχία με αναρτήσεις στα social media. Η Φραντσέσκα Καρέρα (29 ετών) και η Μαρτίνα (24) έκαναν αναρτήσεις στα social media για να ευχηθούν καλή επιτυχία στον μπαμπά τους, Μάσιμο Καρέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ενώ οι Έλληνες φίλαθλοι πιθανώς θα ήθελαν ο Ιταλός τεχνικός να τις φέρει μαζί του στην Ελλάδα έτσι ώστε να ομορφύνουν λίγο παραπάνω οι Κυριακές στο γήπεδο. Αρχικά η Φραντσέσκα έκανε την πρώτη “κιτρινόμαυρη” ανάρτηση και ακολούθησε η μικρή αδερφή της Μαρτίνα στο ίδιο ακριβώς μοτίβο.

Ο Καρέρα είναι και με τη βούλα ο νέος τεχνικός των κιτρινόμαυρων ως το καλοκαίρι του 2021, αναλαμβάνοντας άμεσα τα νέα του καθήκοντα στη θέση του Νίκου Κωστένογλου, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα. Το μεσημέρι της Κυριακής (8/12), η ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι ο Καρέρα είναι ο επόμενος προπονητής της και θα την κοουτσάρει στο παιχνίδι με την Ξάνθη το επόμενο Σάββατο (14/12) στα Πηγάδια για την 14η αγωνιστική της Super League 1. Η παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 15.00, στη αίθουσα Τύπου “Γιάννης Ξενάκης” στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Φραντσέσκα

Δείτε τη Μαρτίνα Καρέρα η οποία φαίνεται πως έχει προτιμήσει στο παρελθόν την Ελλάδα για τις διακοπές της και συγκεκριμένα τη Μύκονο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις