Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Λέοναρντ Bing Bang Theory: Πατέρας ο πρωταγωνιστής – Η ανάρτηση στο Instagram
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λέοναρντ Bing Bang Theory: Πατέρας ο πρωταγωνιστής – Η ανάρτηση στο Instagram

Λέοναρντ Bing Bang Theory: Ο 44χρονος πρωταγωνιστής του Big Bang Theory και η 22 ετών σύντροφός του Αλάινα Μέγιερ ανάρτησαν την ίδια φωτογραφία.

Λέοναρντ Bing Bang Theory: Ο Τζόνι Γκαλέτσκι, ο τηλεοπτικός Λέοναρντ της θρυλικής σειράς Big Bang Theory έγινε πατέρας. Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο Αμερικανός ηθοποιός, που είδε τη ζωή του να αλλάζει ριζικά μετά τη συμμετοχή του στην σειρά, έγραψε: «Με τις καρδιές γεμάτες ευγνωμοσύνη καλωσορίζουμε τον πανέμορφο γιο μας σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο. Ευχαριστούμε όλους σας για την αγάπη και την υποστήριξη».

Ο 44χρονος πρωταγωνιστής του Big Bang Theory και η 22 ετών σύντροφός του Αλάινα Μέγιερ ανάρτησαν την ίδια φωτογραφία στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, χωρίς κανείς τους ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομα του νεογέννητου γιου τους. Τον περασμένο Μάιο, ο πανευτυχής πατέρας δήλωνε στο CBS πως θα προτιμούσε το πρώτο του παιδί να είναι κορίτσι. «Έβαψα τα νύχια μου ροζ προκειμένου να βάλω όλη μου την ενέργεια σε αυτό» έλεγε αστειευόμενος τότε ο πρωταγωνιστής του Big Bang Theory.

Λέοναρντ Bing Bang Theory: H 22χρονη θέλει ο Τζον Γκαλέτσκι να χτυπήσει και εκείνος ένα με τα αρχικά τους

«Πετάμε στο φεγγάρι που σας ανακοινώνουμε πως σύντομα θα υποδεχτούμε τον μικρό μας σε αυτόν τον τρελό και υπέροχο κόσμο» έγραφε πριν από λίγο καιρό ο Γκαλέτσκι στο Instagram, ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της συντρόφου του. Η κατά 22 χρόνια νεότερη σύντροφος και μητέρα του γιου του Γκαλέτσκι Αλάινα κατάγεται από την Καλοφόρνια και εργάζεται ως υπεύθυνη προσωπικού και εργολάβος. Η μελαχρινή που εμφανίστηκε πλάι στον πρωταγωνιστή του Big Bang Theory πριν έναν χρόνο, στο κόκκινο χαλί των People’s Choice Awards, λατρεύει τα τατουάζ.

Τα δημοσιεύματα μάλιστα θέλουν την 22χρονη να πείθει τον Τζον Γκαλέτσκι να χτυπήσει και εκείνος ένα με τα αρχικά τους. Οι Τίτλοι τέλους για μια από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές στην Αμερική, το Big Bang Theory, που προέβαλε το τελευταίο της επεισόδιο έπειτα από 12 σεζόν έπεσαν τον περασμένο Μάιο. Η παρέα του Σέλντον και του Λέοναρντ που γνώρισε την Πένι στο απέναντι διαμέρισμα στην Καλιφόρνια ξεκίνησε να προβάλλεται το 2007 και αποδείχτηκε μια από τις πιο επιτυχημένες κωμωδίες του είδους της τελευταίας δεκαετίας.

https://www.instagram.com/p/B5jiMWXgpoP/

Λέοναρντ Bing Bang Theory: Το τέλος της σειράς

Το Big Bang Theory κέρδισε 56 βραβεία για τηλεοπτική σειρά, ενώ υπήρξε υποψήφιο για 216 στα 12 χρόνια που βρέθηκε στον τηλεοπτικό αέρα του CBS. Η επιτυχία του Big Bang Theory ήταν τέτοια, που οι τρεις βασικοί πρωταγωνιστές, Τζιμ Πάρσονς (υποδυόταν τον Σέλντον), Τζονι Γκαλέτσκι (που ανέλαβε τον ρόλο του Λέοναρντ) και Κάλει Κουόκο (στον ρόλο της Πένι) έφτασαν να αμείβονται τα τελευταία χρόνια το αστρονομικό ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων ανά επεισόδιο. Οι ηθοποιοί μάλιστα λέγεται πως δέχτηκαν μείωση 10% την προτελευταία σεζόν, προκειμένου να αυξηθούν οι αποδοχές των συναδέλφων τους που συμπρωταγωνιστούσαν μαζί τους στη σειρά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις