Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / The Voice of Greece 2019: Η… συγκίνηση της Παπαρίζου
LIFESTYLE

The Voice of Greece 2019: Η… συγκίνηση της Παπαρίζου

The Voice of Greece 2019: Η ερμηνεία που έκανε την Ελενα Παπαρίζου να δακρύσει.

The Voice of Greece 2019: Η Έλενα Παπαρίζου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, ακούγοντας μια ερμηνεία στα Cross Battles του The Voice. Η Μαρίνα Δρέσιου ήταν εκείνη που έκανε την Παπαρίζου να δακρύσει, ερμηνεύοντας το «Μαμά Γερνάω», το τραγούδι που είχε ερμηνεύσει πρώτη η Τάνια Τσανακλίδου, σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη. Ακούγοντας την παίκτρια από την ομάδα της, η Παπαρίζου δάκρυσε.

«Σπάνια μπορεί ένας καλλιτέχνης να με κάνει να κλαίω με αυτό τον τρόπο όπως έκανε σήμερα η Μαρίνα. Με κάρφωσε πραγματικά στο πιο ευαίσθητο σημείο», παραδέχθηκε η Ελενα Παπαρίζου. Παρά τη συγκίνηση όμως, η Μαρίνα Δρέσιου ηττήθηκε στα Cross Battles του The Voice από τον Κωνσταντίνο Τσιμούρη, ο οποίος σε προηγούμενη εμφάνισή του- με τον Μανώλη Μπρίμπο- είχε κάνει την Ελεονώρα Ζουγανέλη να δακρύσει.

The Voice of Greece 2019: Δείτε το απόσπασμα

The Voice of Greece 2019: Σε δύσκολη θέση και η Ζουγανέλη

Σε δύσκολη θέση είχε βρεθεί στο προηγούμενο επεισόδιο του The Voice και η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία «έκλεψε» παίκτρια του Σάκη Ρουβά, συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν ήρθε η στιγμή να επιλέξει έναν από τους δύο διαγωνιζόμενους της ομάδας της. Οι δύο παίκτες, ο Κωνσταντίνος Τσιμούρης και ο Μανώλης Μπρίμπος, δοκιμάστηκαν στο τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου, «Δημοσθένους λέξις» και εξέπληξαν τόσο τους κριτές, όσο και το κοινό με τις ερμηνείες τους.

The Voice of Greece 2019: «Είναι η χειρότερή μου», τόνισε η τραγουδίστρια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις