Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο με μετανάστες: Διακινητής προκάλεσε ατύχημα στην Αλεξανδρούπολη
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο με μετανάστες: Διακινητής προκάλεσε ατύχημα στην Αλεξανδρούπολη

Τροχαίο με μετανάστες: Εξαιτίας του ατυχήματος οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι στο αυτοκίνητό του είχαν χωρέσει 15 παράτυποι μετανάστες,

Τροχαίο με μετανάστες: Τροχαίο ατύχημα προκάλεσε διακινητής μεταναστών, κατά τη διάρκεια αστυνομικής καταδίωξης στην Αλεξανδρούπολη. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο διακινητής μπήκε από την ανατολική πλευρά στην Αλεξανδρούπολη, δίχως να δίνει σημασία στα φανάρια και τα διερχόμενα οχήματα. Ενώ τον καταδίωκαν τρία περιπολικά και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ο διακινητής πάτησε γκάζι. Κάποια στιγμή τράκαρε με διερχόμενο όχημα, τραυματίζοντας ελαφρά τους επιβαίνοντες σε αυτό.

Εξαιτίας του ατυχήματος οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι στο αυτοκίνητό του είχαν χωρέσει 15 παράτυποι μετανάστες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα evrospress. Τελικά, ο διακινητής συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξανδρούπολης.

Κίνδυνος – θάνατος οι διακινητές που πιάνουν τιμόνι

Όπως προκύπτει από πρόσφατη έρευνα των υποθέσεων από την αστυνομία, οι περισσότεροι διακινητές  μπαίνουν τη θέση του οδηγού των οχημάτων, χωρίς να διαθέτουν καν άδεια οδήγησης, χωρίς δηλαδή καλή γνώση του αντικειμένου. Έτσι, είναι συχνές οι ανατροπές των οχημάτων όπου στοιβάζονται οι παράτυποι μετανάστες που ζουν σε διαρκή κίνδυνο και πολλοί έχουν χάσει τη ζωή τους ή έχουν τραυματισθεί σοβαρά.

Δείτε ακόμη

“Κίνδυνος θάνατος” τα μέλη κυκλωμάτων διακινητών που πιάνουν… τιμόνι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις